Merhabalar

ChevCheLioS

Yeni Uye
Arkadaşlar merhaba.
Aranıza yeni katıldım ben ali yaşım 26 istanbul esenyurtda ikamet ediyor şirinevlerde çalışıyorum :) İşim gümrük komisyonculuğu
Forumu google den buldum hazırlayanların ellerine sağlık oldukça fazla yararlı konu var.
Başlangıç modelim uygunmu bilmem ama e sky honey bee cp2 onuda hasarlı aldığım için uçurmak nasip olmadı ama bu azimle başarıcam gibi :)
İyi forumlar dilerim.

Merhabalar

Aramıza hoşgeldin Ali.

Hasarlı bir "E sky honey bee cp2" gerek arızalı olması gerekse de eski teknolojisi ile başlangıçta seni oldukça yoracaktır. Madem aldın şimdilik bir köşe de dursun. Aşağıdaki konuya bir göz at, simulasyon çalışmalarına başla. Sonra zaten gerisi gelecektir :saygilar:

Merhabalar

Hoşbuldum arkadaşlar sağolun varolun :)
Zaten Cp2 yi bu gidişle bırak köşeye atmayı evden sallıycam gibi.Her akşam ayrı bir sorun ve beni oldukça yoruyor.
En son ve büyük problemi full devirde çalışmasına rağmen yerden 1cm bile yukarı kalkmıyor :(
Şuan işte olduğum için akşam forumu detaylı kontrol edicem eminim ki bu sorunumun bir tedavisi vardır bu forumda :)
Teşekkür eder tekrar iyi forumlar dilerim.

Merhabalar

İyi forumlar kesinlikle önce sim çalış

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhabalar

Hos geldiniz.

Ben o modeli kullanmistim kullanmaz olaydim. O medel yuzunde bi ara 6 kanaldan sogudum 1 sene v911 ile uctum[emoji1]

Sonradan aldigim v922 beni hayata dondurdu.

Sonrasi geldi iste.

O modeli kenara koyup kumandasiyla sim calismalarina basladiktan sonra enaz bi align 450 turevi bi heli toplamanizi tavsiye ederim.
Hem toplarken modelcilige dair bigi katar size modelciligi model toplamayi setub yapmayi ve terimleri ogretir.

Iyi aksamlar.

Merhabalar

Hoşgeldin Ali kardeşim :saygilar: