Merhabalar Mersinden selamlar

fearhakan

Yeni Uye
Öncelikle Herkese iyi forumlar iyi akşamlar
Aranıza Mersinin / silifke ilçesinden katılmaktayım . ismim Hakan Köksoy yaşım 23 özel bir gemi firmasında gelen giden tırların gümrükleme işlemleri ile alakalı bir bölümde çalışıyorum kısaca acenta personeli diyebiliriz bir yandanda üniverste okumaktayım

forumda uzun zamandır dolaşmakta idim üye olmak bugune kısmetmiş quadcopterlara merakım var bu aralar bunları araştırmaktayım yurtdışından sıfır uzun dönem kullanmalık birşeymi alsam yoksa toplayabiliceğim bir şeylermi yapsam karar veremedim Forumda yazıları okudukça ve sizlerin tavsiyeleri ile inş bir karara varıcam

Hoşgeldin Hakan,

Gemiler, gümrük falan modelcilik malzemelerinin yurtdışından uygun fiyata temini için çok uygun bir noktadaymışsın gibi geldi bana. :laugh:

Keyifli forumlar. :saygilar:

Aramıza hosgeldiniz Hakan Bey :RCKolik:

Hakan hoşgeldin , aslında bu hobiyi en rahat yapabilecekler arasındasın.Türker Bey'e ben de katılıyorum... :)

Tekrardan hoşbulduk Teşekkürler bakalım genelde kıbrıs ve suriye lübnan hattı üzeri çalışıyoruz biz ama bakalım :)

Aramıza hosgeldiniz Hakan Bey.

Hakan bey hoşgeldiniz :RCKolik:

Hoşbulduk Teşekkürler :)

Hoşgeldiniz iyi forumlar

Hoşgeldiniz Hakan bey, çalıştığınız yerin avantajlarını sonuna kadar sömürmek lazım değil mi? :lollol: :saygilar: