Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar , adım Canberk Ünal , Ankara/Çankaya'da oturuyorum . Elektrik-Elektronik Mühendisliği 4.Sınıfa geçtim bu sene . 22 yaşındayım . Quadcopterler ve otonom robotlara ilgi duymaktayım . Gömülü yazılımlar ve nesne tabanlı diller de az da olsa birikimim var . Öncelikli hedefim stabil uçan bir quadcopter yaptıktan sonra uçuş stabilizasyonunu kendim sağlayıp tamamen otonom hale getirmek. . RC tecrübem yok gibi bir şey , sadece similasyonlarda ve birkaç kezde modelini tam hatırlayamadığım cessna model uçak uçurmuştum . Quadcopterler için genellikle yabancı forumlarda bilgi arıyordum , "dur bir kerede Türkçe arıyım neler çıkacak bakalım" demem ile birlikte burayı buldum .
Aramıza ve forumuza hosgeldin Cenkberk Her ne kadar yazılım konusunda bilgin ve ilgin olsa da öncelikle cinliler gibi hazır olan bir quadroyu toplayarak gerekli tercübe ve bilgi kazanmak çok yerinde bir karar Şimdiden kolay gelsin