Merhabalar Eskişehir-Kütahya

mdonmez43

Yeni Uye
Merhabalar herkese ,
Mustafa Dönmez
Eskişehir liyim fakat okulum ve işim nedeniyle Kütahya da daha çok ikamet ediyorum.
Öğrenciyim ek olarakta Halk Oyunları Eğitmenliği yapıyorum Kütahya Yöresi.
26 yaşindayım.
V911 almıştım ilk başlangıç için uygun olabileceğini düşünüp fakat sonrasında araştırmalarım sonucu hobiye ilgim olduğu için yetersiz olduğunu düşündüm ve hemen elimden çıkardım . Şu anda da maddi durumum el verdiği kadarıyla, V977 almayı düşünüyorum similasyon modellerinden. Kendimi biraz 6ch pilotaj anlamında geliştirip daha stabil bir modele geçmeyi düşünüyorum.
Forumu internetten araştırmalarım sonucu buldum , gayet RC hobisi için çok güzel paylaşımlarınız var ayrıca bu işi bilen birilerinin tecrübesini hiç bir çıkar olmadan paylaşması gerçekten çok güzel.

Aramıza hoşgeldin Mustafa.

Öncelikle forum hakkındaki güzel düşüncelerin için teşekkür ederiz. Diğer taraftan V977 gayet yerinde bir tercih. Fakat onu uçurmadan önce bolca simulasyon çalışmanı tavsiye ederim. Küçük bir model ama 6 kanal olduğu için sim çalışması yapmadan uçurmak gerçekten sıkıntı çıkaracaktır.

Daha fazla detay için :

Bu arada Eskişehir'de güzel bir grubumuz var. Fırsat bulursan mutlaka onlarla tanışmanı öneririm ;)

Hoşgeldiniz, emin olun hem forum, hem de şehir olarak, çok doğru yerdesiniz. :) Keyifli forumlar dilerim.Eskişehir'de tanışmak dileğiyle.. :saygilar:

Eskişehirdeki güzel grup başka başka şehirlerde ;D

Neyse biz zaten kışları aktif bi grubuz :laugh:

Hoşgeldiniz, tez zamanda tanışmak dileğiyle...

Hosgeldiniz, cayirda gorusuruz :)

son iki hafta eskişehire gelmem için. eylul itibari ile ordayım inş. tanışmak ve uçuşlarınızı izlemek için sabırsızlanıyorum.

Mustafa hoşgeldin :saygilar: , Eskişehir çok yakın , bence çok şanslısın...... ;)

Mustafa Bey Hoşgeldiniz.

Hoşgeldiniz :RCKolik:

Hoşgeldin Mustafa,

Keyifli forumlar. :saygilar: