Merhabalar - Engin Şenbaba

Engin1927

Yeni Uye
Herkese selamlar. Adım Engin Şenbaba . İzmir'de yaşıyorum, 36 yaşında evli ve 2 yaşında bir kız çocuğu babasıyım. Yabancı bir firmada mekanik otomasyon teknisyeni olarak çalışıyorum. Bir süredir sitenizi takip ediyorum. Önceleri bir kaç kez 3,5 kanallı oyuncaklardan kullandıktan sonra sıkılıp bir sonraki adıma geçme zamanının geldiğini anladım. Yaklaşık bir aydır tavsiyeniz üzerine simülasyon çalışıyorum. Aynı anda bir de V977 siparişim vardı ki sonunda bugün elime geçti :) Simülasyon çalışmanın faydasıyla ev içinde biraz deneme uçuşu yaptım. Biraz agresif ama çok eğlenceli olacak gibi geliyor. İnşallah zaman içinde videolar paylaşmak isterim. Herkese bol eğlenceli ve kırımsız uçuşlar dilerim.

Arımıza hosgeldin Engin Bey :thumbup: Her ne kadar şu aralar buluşamıyor da olsalar güzel bir İzmir ekibimiz var :) En kısa süre içerisinde tanışmanızı tavsiye ederim ;)

Sim + V977 kesinlikle doğru bir başlangıç :thumbup: Simulasyon çalışmalarına aynen devam ;) Sadece küçük bir tavsiye, V977 ile yapacağınız ilk uçuşları ev için de değil de, açık ve çim alan üzerinde yapabilirseniz, olası kırım ihtimallleri çok daha minimize etmiş olursunuz ;) Kolay gelsin :saygilar:

Hoşgeldiniz Engin Bey :)p , kesinlikle doğru yolda ve emin adımlarla ilerliyorsunuz , İzmir ekibiyle tanışıp , ilerde daha güzel etkinlikler yapacağınızı ümit ediyorum.Keyifli forumlar.... :saygilar:

Hoşgeldiniz Engin Bey,

Keyifli forumlar. :saygilar:

Hepinize çok teşekkür ederim. İş yoğunluğu sebebiyle kendime çok az zaman ayırabiliyorum. Fakat ilk firsatta İzmir ekibiyle bir araya gelmek isterim.