Merhabalar - Buğra Yıldız - Kocaeli / İzmit

bugra

Yeni Uye
Öncelikle tüm forum üyelerine merhaba diyorum.

Biraz kendimden bahsedeyim,

İsmim Buğra. 1986 doğumluyum, Kocaeli - İzmit'te ikamet ediyorum. Özel bir firmada E-Ticaret Koordinatörü olarak çalışıyorum.

Yaklaşık 9 yıldır RC ve Statik Ahşap Gemi Modelciliği ile ilgileniyorum. Biraz da olsa RC Off Road deneyimim var. Aynı zamanda çok uzun yıllar boyunca bir modelcilik forumunda yöneticilik yaptım. Sanırım artık Kara ve Deniz'den sonra Hava'ya sıra geldi :)

Şu an elimde 4 adet ufaklık var. Biri tamamen oyuncak, diğer üçü V911. Bunlar ile biraz alıştırma yapmanın daha uygun olacağını düşünüyorum.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Yaklaşık 2 haftadır V911'ler ile uçuyorum. Şu an için herhangi bir sorun yok. Alan turu tam olarak olamasada(!) kontrol edebiliyor, Hover'da tutabiliyorum. Hobiyi ilerletmek istediğim için 6 kanala geçmek istiyorum. Yaptığım araştırmalar sonucunda bunun simulatorsuz olmayacağı yönünde :) Dolayısı ile şu anda bir simulator arayışı içerisindeyim. Biraz daha okuduktan sonra karar verebileceğim. Ancak hali hazırda THK'nın stoklarında varken almak daha mantıklı olacak sanırım :)

Ben hangi programlar ile sorunsuz çalışıyor diye araştırırken, tekrar merhaba diyorum.

Keyifli forumlar, kırımsız uçuşlar.
Saygılar, Bugra.

Hoşgeldiniz Buğra Bey,

Bence doğru yolda ve doğru yerdesiniz. :laugh:

Keyifli forumlar dilerim. :saygilar:

Teşekkürler Türker Bey ;

Sizler gibi deneyimler ile aynı bölgede olduğum için şanslıyım sanırım :halay: :yuppi:

Aramıza hosgeldiniz Buğra Bey :)

Teşekkür ederim Mehmet Bey. Halen okuyorum, cevap bulamadığım bir şey olursa bundan sonra bol bol başınızı ağrıtacağım :)

İyi günler dilerim,
Bugra.

Buğra' Alıntı:
Teşekkür ederim Mehmet Bey. Halen okuyorum, cevap bulamadığım bir şey olursa bundan sonra bol bol başınızı ağrıtacağım :)

İyi günler dilerim,
Bugra.
Kolay gelsin Buğra Bey, okuyacak çok şey var, şimdiden kolay gelsin ;) Anlaşılmayan konularda her zaman yardımcı olmaya çalışırız.

Ramazan sonrası yapacağımız bir buluşmaya da bekleriz :)

Hoşgeldiniz Buğra bey :)p , gerek forum gerek modelci olarak gerçekten tecrübeli olduğunuzu sevinerek öğrendik.Ne şanslısınız ki forumumuzun başkenti Kocaeli'nde oturuyorsunuz , Mehmet Bey ve Türker bey ile tanışıp , bayram sonrası birebir canlı buluşmalara katılabilir ve hatta sayelerinde değme helikopterci de olursunuz... %p
Keyifli forumlar dilerim....... :saygilar:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Kolay gelsin Buğra Bey, okuyacak çok şey var, şimdiden kolay gelsin ;) Anlaşılmayan konularda her zaman yardımcı olmaya çalışırız.

Ramazan sonrası yapacağımız bir buluşmaya da bekleriz :)

Tekrar tekrar çok teşekkürler Mehmet Bey. Yapmayı düşündüğünüz ilk buluşmaya, herhangi esktra bir sorun çıkmaz ise, +1 olarak benide ekleyiniz lütfen :)

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Hoşgeldiniz Buğra bey :)p , gerek forum gerek modelci olarak gerçekten tecrübeli olduğunuzu sevinerek öğrendik.Ne şanslısınız ki forumumuzun başkenti Kocaeli'nde oturuyorsunuz , Mehmet Bey ve Türker bey ile tanışıp , bayram sonrası birebir canlı buluşmalara katılabilir ve hatta sayelerinde değme helikopterci de olursunuz... %p
Keyifli forumlar dilerim....... :saygilar:

Teşekkürler, hoşbuldum Hakan Bey. Sizinde söylemiş olduğunuz gibi pek bir şanslıyım bu konuda. Amacımız bu yönde :)

Saygılar, Buğra.