Selamlar, zamanımın çoğu uçaklarla geçtiği için RC Uçak'lara merakım oldu. İlk model olarak Aramid Kompozitli bi model üretmiştim ancak acemilik ile birleşince ortaya 3,5KG ağırlığında, kanat açıklığı 160cm olan bir canavar çıkmıştı. Tamamen deneme yanılmaydı. Daha sonra birçok değişim/gelişim olmuştu ancak onların fotoğraflarını aramaya üşendim
İkinci modelim ise daha klasik ve pilotaj geliştirmeye yönelik oldu. Kanatları köpük gövdeyi ise depron olarak ürettim. Espri olsun diye ismim ile birleştirdim Tescile takılmayın adımın baş harfleri
Birlikteliğimiz her ne kadar devam etse de şuan benden uzaklarda kaldı Yeni bir model üretim aşamasındayım. Yeni modelimi Karbonfiber kompozit ile üretmek istiyorum.
Ekipmanlarımı yenilemem gerekiyor sanırım. Ayrıca bir FPV sistem ihtiyacım var. Artık daha uzak mesafelere uçuş yapmak istiyorum.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
İkinci modelim ise daha klasik ve pilotaj geliştirmeye yönelik oldu. Kanatları köpük gövdeyi ise depron olarak ürettim. Espri olsun diye ismim ile birleştirdim Tescile takılmayın adımın baş harfleri
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Birlikteliğimiz her ne kadar devam etse de şuan benden uzaklarda kaldı Yeni bir model üretim aşamasındayım. Yeni modelimi Karbonfiber kompozit ile üretmek istiyorum.
Ekipmanlarımı yenilemem gerekiyor sanırım. Ayrıca bir FPV sistem ihtiyacım var. Artık daha uzak mesafelere uçuş yapmak istiyorum.
- Adınız / Soyadınız
- Bora
- Nereden Katılıyorsunuz
- İstanbul / Anadolu
- İlgilendiğiniz Model
- Uçak
- Var ise Modelcilik Tecrübeniz
- 3