Merhabalar ben Mustafa Ak Sakarya uygulamalı bilimler üniversitesi makine mühendisliği bölümü öğrenciyim.

Mustafa Ak

Yeni Uye
İlgi Alanı
Heli
Merhabalar bende walkera 4f200lm helikopter var helikopterin kumandasını kurcaladım ve elimde kaldı ayarlar bozuldu bende düzelir umuduyla reset attım,kumanda devo 7,şimdi helikopter kontrollere bastığımda farklı tepkiler vermekte ne yapmalıyım fabrika ayarlarına dönebilme gib ihtimalim var mı?Kumandanın bağlantı kablosu da iki ucu stereo jak dedikleri türden bunu nasıl kullanabilirim simülatöre uygunnolurmu bu tip giriş?

Adınız / Soyadınız
Mustafa Ak
Nereden Katılıyorsunuz
Gebze
İlgilendiğiniz Model
Helikopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
Başlangıç
Keşke mesaj yazmadan önce sayfanın altında kırmızı şeritte görünen Lütfen Dikkat!! yazan bölümü okusaydınız ve keşke muhtemelen ikinci el almadan önce bir araştıysaydınız.:saygilar:

• Beğen
Tepkiler: Serkan Demirkesen
Keşke mesaj yazmadan önce sayfanın altında kırmızı şeritte görünen Lütfen Dikkat!! yazan bölümü okusaydınız ve keşke muhtemelen ikinci el almadan önce bir araştıysaydınız.:saygilar:
Tamam helikopter bi tanıdık vasıtasıyla geldi ayar yapıp kullanmak istiyordummşimdi napmalıyım peki

Tamam helikopter bi tanıdık vasıtasıyla geldi ayar yapıp kullanmak istiyordummşimdi napmalıyım peki
Öncelikle eğer buradan yardım almak istiyorsan, forum kurallarına uymalısın sevgili kardeşim. Aksi takdirde yardım alman çok zor.
Neler yapmalıyım diye sormuşsun (gerçi sen teknik sorun için sormuşsun ama ben forum kullanımı açısından açıklama yapayım)

1- Tanışma mesajının içeriğini değiştirip, kurallara uygun bir tanışma konusu açmalısın. Aksi takdirde bu konunu silmek zorundayız.

2- Teknik sorunu ilgili bölümde yeni açacağın bir konuda paylaşmalısın.

3- Tüm bunları yaparken hem forum kuralları gereği hem de mesajını okuyan insanların daha kolay anlayıp sana yardımcı olabilmeleri için "Türkçe Yazım Kurallarına" özellikle de noktalama işaretlerine uymalısın. :saygilar: