merhabalar ben hasan hüseyin

hemen her gün foruma girip birşeyler okuyorum ama fark ettim ki buraya yazmamışım affola.

29 yaşında öğretmenim ikametim eskişehir. rc ye yeni başlayanlardanım. (aslında ilgim hep vardı ama bu zamana kısmetmiş.) Saygılar...

Hasan Hüseyin Bey , aramıza hoşgeldiniz :saygilar: Eskişehir'de yaşıyorsunuz ve en aktif arkadaşlarımızdan bazıları Eskişehir'de yaşıyorlar.Sizin adınıza büyük şans , bence en kısa zamanda yapılacak ilk buluşmaya modelli veya modelsiz mutlaka icabet edin...... :thumbup:

Aramıza Hoşgeldin Hüseyin :thumbup:

Eskişehir'de çok güzel bir ekibimiz var. Rasim, Emre, Mevlüt ve Can olmak üzere. Mutlaka en kısa süre içerisinde tanışmanı tavsiye ederim %p

Hasan Hüseyin Bey Merhabalar hoşgeldiniz;

Keyifli forumlar :saygilar:

herkese teşekkürler güzel karşılamaları için. şuan malatya dayım muhtemel eylul ayı itibari ile eskişehirde olacağım. fikrimce havacılık konusunda en şanslı illerden biri bende bunu çok iyi değerlendirmek istiyorum. çünkü 3-4 yıl sonra muğla ya geçiş yapacağım. tekrardan herkese teşekkürler. oradaki ekiple tanışmayı dört gözle bekliyorum.

Hoşgeldiniz Hasan Bey,

Keyifli forumlar. :saygilar:

Hoşgeldiniz, biz de tanışmaktan memnuniyet duyarız. Ekip zaten eylüle kadar ancak toparlanır, arada çok birşey kaçırmazsınız. Hangi modellerle ilgileniyorsunuz?

Hoşgeldiniz Hasan Bey, en kısa zamanda Eskişehir'de de tanışmak dileğiyle, keyifli forumlar dilerim. :saygilar:

Emre Kaman' Alıntı:
Hoşgeldiniz, biz de tanışmaktan memnuniyet duyarız. Ekip zaten eylüle kadar ancak toparlanır, arada çok birşey kaçırmazsınız. Hangi modellerle ilgileniyorsunuz?

aslında model uçak isteğim di fakat burada sizlerin yaptıklarının videolarını falan izleyince acaba heli mi olsa demeye başladım. burada bir abimizin dediği gibi "deneyin hangisinden daha çok zevk alırsanız onu yapın" sanırım ben de böyle yapacam sim bir süre çalıştıktan ve kurslarıma katıldıktan sonra. o zamana kadar da sizlerle tanışmak sohbet etmek izlemek gibi faaliyetlerde bulunacağım. acelem yok ayağım yere basarak ilerlemeyi her zaman tercih ederim

Saygılar