Merhabalar ben Halim Can

Halim Can98

Yeni Uye
İlgi Alanı
Heli
Merhabalar ben Halim Can Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü sın sınıf öğrencisiyim. 8 yıldır helikopter modelciliği ile ilgileniyorum. 1 kg kalkışlı helikopterlerden 150 kg kalkışlı helikopterlere kadar uçuş ve bilgi birikimine sahibim. Herkese kırımsız uçuşlar dilerim.

Adınız / Soyadınız
Halim Can
Nereden Katılıyorsunuz
Trabzon
İlgilendiğiniz Model
Helikopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
8 Yıl
Halim hoşgeldin foruma. Sarı sitede şu ana kadar gördüğüm görecegim en pahalı helikopter ilanı seninki oldu:coolxf: şu helikopterin için forumda güzel bı konu açmanı sabirsızlikla bekliyorum.

Halim hoşgeldin foruma. Sarı sitede şu ana kadar gördüğüm görecegim en pahalı helikopter ilanı seninki oldu:coolxf: şu helikopterin için forumda güzel bı konu açmanı sabirsızlikla bekliyorum.
Merhabalar hocam. Nasıl bir konu açmamı istersiniz 😊. Evet en pahalı ilan benim olabilir. Standart ebatlarda bir aracın nerdeyse 1:2 ölçeğinde fiyatın güncel şartlarda makul olduğunu düşünüyorum. 30 a yakın mesaj aldım. Nasip diyelim.

Halim projeni fotoğraflar ile inşa sirasındaki düşüncelerini projenin nasıl başladigini, ne yaptigını, iyi olan yönleri, içine dinmeyen yönleri, buna benzer bir şey yapmak isteyenlere tavsiyelerini paylaşmanı bekliyoruz. Modelcilerin senden öğreneceği şeyler olabildiği gibi senin de modelcilerden faydalanacagın şeyler olabilir.