Merhaba

diseka

Yeni Uye
Öncelikle hobici arkadaşlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 2008 dan bu yana helikopter ve uçaklara ilgim büyük. Ancak o zamanlar bilgi paylaşımı pek fazla yoktu. O yüzden hevesim kursağımda kaldı ya da doğru yer ve insanlarla karşılaşma fırsatım olmadı. Diyarbakır 2 taktik hava üstünde bir bir yüzbaşı arkadaş vardı onunda tayini çıktı gitti :( Bende polis memuruyum Diyarbakır'da. Ara ara forumlarda geziniyorum herhalde en aktif olan site burası diye düşünüyorum. Bu siteye de yanılmıyorsam 2012 yılında üye oldum fakat ara ara girdiğim için şifresini unuttum ve yeniden üye oldum. Öncelikle rc heli olarak V911 aldım ama istediğim özellikleri barındırmadı. 6 kanal ile başlamak daha iyi bu hobide. Forumda Mehmet Bey var onunda yazılarına kulak vererek, 6 kanal kullanmadan önce sim çalışılması gerektiğini mantıklı olarak kavradım. Ayrıca bu süre zarfında V911 den uzaklaşıp v977 ye geçiş yaptım. V977 yi ikinci el aldım ancak arkadaş biraz hor kullanmış toplama aşamasındayım. Bir kaç yedek parça bekliyorum. Halen sim çalışıyorum çok faydası olduğu aşikar. Sim olmasaydı V977 nin halinin ne olacağını size bırakıyorum :) Şimdi ileri seviyede değilim ama daha çok yolum olduğu kesin bilgiye açım anlayacağınız üzere. Helinin uçma prensipleri hakkında bilgi topluyorum şu aralar. Kafama takılan sorular var bunları da sizlerin sayesinde telafi etmeye çalışacağım. Hobici arkadaşlara güneşli ve rüzgarsız günler diler, kırımsız modeller nasip etsin diyorum. İyi uçuşlar.

Merhaba

Hosgeldiniz Recep bey,

Oncelikle su an icinde oldugunuz zor sartlar nedeni ile Allah yar ve yardimciniz olsun, Allah a emanet olun,

Siz zaten userinze dusen herseyi yapmissiniz, mikro edinmissiniz, sim calisiyorsunuz, forumdan bilgi depoluyorsunz,
Eksik kalan diger herseyede platformdaki uyeler yardimci olacaktir,

Merhaba

Oncelikle Aramiza hosgeldiniz Recep Bey :RCKolik: Evrim arkadasimizin da dedigi gibi zor gunler yasiyoruz hep beraber. Allah basta sizin gibi gorevliler olmak uzere hepimize yardimcisi olsun.

Izledigimiz yol Kesinlikle dogru, Aynen devam. Takildiginiz yerlerde elimizden geldigince yardimci olmaya calisiriz, keyifli forumlar :)

Merhaba

Recep kardeşim hoşgeldin. Cenab-ı Allah ülkemize devletimize ve milletimize bu zor günleri en hayırlı şekilde atlatmayı nasip eylesin.

Merhaba

Recep aramıza hoşgeldin her yokuşun bir inişi vardır inşallah bu zor günlerde geçecek .
Allah'a emanet ol Allah YARDIMCINIZ olsun ve korusun.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba

Recep Bey Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar.

Merhaba

Hoşgeldiniz Recep Bey,

Diyarbakır'da bulundum, 8. Ana Jet Üssü'nde askerliğimi yaptım. Hatta askerliğimin son bir ayında o zamanlar yabani kuşları uzaklaştırmak amacıyla yeni kurulmuş olan model uçak timinde görev aldım. Hala aktif midir bilemiyorum ama eğer öyleyse uçak ağırlıklı olsa da mutlaka bu hobiyi icra eden arkadaşlar vardır orada. Belki kontak kurulabilir.

Allah görevinizde kolaylık versin, sizi ve tüm vatan evlatlarını korusun. :saygilar:

Merhaba

Haklısınız Türker Bey sanırım askerliği yapalı uzun zaman oldu. Şimdi Diyarbakır' ı tanıyamazsınız. Eğer model uçak timi varsa sizin döneminizde hala vardır diye düşünüyorum. Çünkü uçaklarımız hala kalkış yapıyor. Uçaklar için tehlike arz edebileceği düşünüldüğünden muhtemelen bu tim mevcut olabilir. Tabi model pilotlar varmıdır orasıda muamma. Konuyu araştırıcam. Ayrıca iyi niyet dilekleriniz için teşekkürlerimi sunarım. Diyarbakır'a yolu düşen arkadaş olursa misafir kabul ederim. Ama kuru kuru ya gelmesinler modelini de alıp gelsinler :laugh: