Öncelikle hobici arkadaşlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 2008 dan bu yana helikopter ve uçaklara ilgim büyük. Ancak o zamanlar bilgi paylaşımı pek fazla yoktu. O yüzden hevesim kursağımda kaldı ya da doğru yer ve insanlarla karşılaşma fırsatım olmadı. Diyarbakır 2 taktik hava üstünde bir bir yüzbaşı arkadaş vardı onunda tayini çıktı gitti Bende polis memuruyum Diyarbakır'da. Ara ara forumlarda geziniyorum herhalde en aktif olan site burası diye düşünüyorum. Bu siteye de yanılmıyorsam 2012 yılında üye oldum fakat ara ara girdiğim için şifresini unuttum ve yeniden üye oldum. Öncelikle rc heli olarak V911 aldım ama istediğim özellikleri barındırmadı. 6 kanal ile başlamak daha iyi bu hobide. Forumda Mehmet Bey var onunda yazılarına kulak vererek, 6 kanal kullanmadan önce sim çalışılması gerektiğini mantıklı olarak kavradım. Ayrıca bu süre zarfında V911 den uzaklaşıp v977 ye geçiş yaptım. V977 yi ikinci el aldım ancak arkadaş biraz hor kullanmış toplama aşamasındayım. Bir kaç yedek parça bekliyorum. Halen sim çalışıyorum çok faydası olduğu aşikar. Sim olmasaydı V977 nin halinin ne olacağını size bırakıyorum Şimdi ileri seviyede değilim ama daha çok yolum olduğu kesin bilgiye açım anlayacağınız üzere. Helinin uçma prensipleri hakkında bilgi topluyorum şu aralar. Kafama takılan sorular var bunları da sizlerin sayesinde telafi etmeye çalışacağım. Hobici arkadaşlara güneşli ve rüzgarsız günler diler, kırımsız modeller nasip etsin diyorum. İyi uçuşlar.