merhaba

kaos402

Sınır benim bittiğim,senin ise baıladığın yerdir.
Herkese merhabalar. İstanbul Kartal dan ben Çağrı Özyazgan. Kartıl Karlıktepe de eczacıyım. Hobiye bir sürü hatalarla 2 sene önce başladım.Almış oldugum oyuncak ve modellerden yanlış yönlendirmeler sonucu çok fazla zarar ettim ve soğudum. Bundan 1 sene önce Levent Uygun ile tanıştım sağolsun kendisi sayesinde yeniden ısınmaya başladım. Bundan önce başka bir forma üyeydim taki Levent abi burdan bahsedene kadar. Şuan trex 450 sahibiyim ve Levent abi sayesinde scale çevirme imkanım oldu. İnşallah ufaklık airwolf a dönüşecek. Bakalım nasıl olacak :)

merhaba

Hoşgeldiniz Çağrı Bey,

Moldelcilik hobiye başlarken yanınızda size yardımcı olacak biri olmadığında sizinde yaşadığınız gibi maddi ve manevi insanı yorabilecke pekte kolay olmayan bir hobi bence.

Neyseki Levent Bey'le tanışmışsınız. Model şimdiden hayırlı uğurlu olsun, eminim çok güzel bir model olacak. :bravo:

Tekrar aramıza hoşgeldiniz. Keyifli forumlar. :saygilar:

merhaba

Çok teşekkür ederim.Tamamen hobiyi bırakacağım zaman beni vaz geçirdi :) Sağolsun Levent abi olmasa hepsi gitmişti...

merhaba

Hosgeldiniz Çağrı Bey. Levent bey gibi tecrübeli bir modelciden yardım alabilmek büyük bir şans. İnşallah bundan sonra hobi hayatınızda her şey daha düzgün ve güzel gider, siz de çok daha büyük keyif alabilirsiniz. :)

merhaba

Çok teşekkür ederim.Zamanla kendimi geliştireceğim. Simülasyonda zannedersin ki savaş pilotu ama iş gerçeğe gelince ufo gören masum köylü kıvamındayım :laugh:

merhaba

Hoşgeldiniz Çağrı bey.