merhaba

eskişehirli26

Yeni Uye
Adım Ahmet soyadım ALAN 15 yaşındayım havacılık ve modelciliğe 9 yaşımda ilk türk yıldızları gösterisini izledikten sonra merak saldım.Eskişehirde oturuyorum eskişehirdeki modelcilerle tanışmak ve onlarla etkinlikler düzenlemek isterim. :saygilar:

merhaba

Oldukca aktif bir eskisehir ekibimiz var. Gerci Abi'lerin hepsi helici cok sukur ama sana temel elektronik konularinda yardimci olacaklardir. Mutlaka bulusmalarina Katilmani tavsiye ederim.

Bunun harici yeni bir modelci kardesimizsin anlam kadari ile. Bu nedenle hemen model yapimina baslamak yerine oncelikle simulator kumandasi alip, sim calismani ve bu sure zarfinda da temel bilgileri ogrenmeni tavsiye ederim ;)

merhaba

teşekkürler o zaman ilk hedefimiz simulatör fakat ben daha önceden bir helikopter almıştım 61 cm boyunda 100 metre uçuş mesafesi var ne yapmalıyım onunla uçmaya devam edeyim mi??? :)

Ekli dosyalar

• S031G-R-3.jpg
    S031G-R-3.jpg
    74.8 KB · Görülme: 6
merhaba

ahmet görkem alan' Alıntı:
teşekkürler o zaman ilk hedefimiz simulatör fakat ben daha önceden bir helikopter almıştım 61 cm boyunda 100 metre uçuş mesafesi var ne yapmalıyım onunla uçmaya devam edeyim mi??? :)
Uctugu kadari ile uc. Bozulunca, ki ne yazik ki cok yakindir, vitrine sus olarak koyarsin, tipki cogumuzun zamaninda yaptigi gibi ;)

merhaba

ahmet görkem alan' Alıntı:
Ahmet bu heli oyuncak sınfına giriyor. Kırılırsa yedek parçası yok sana pilotaj anlamında bir şey katmaz. Sen onu evde bir köşeye dekoratif olarak koy kırılmadan dursun %p

merhaba

Ahmet merhaba foruma hoşgeldin Eskişehirden ben. Sık sık görüştüğümüz arkadaşlarımız yani burda bir ekibimiz var tanışırız.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi