Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adım Ahmet soyadım ALAN 15 yaşındayım havacılık ve modelciliğe 9 yaşımda ilk türk yıldızları gösterisini izledikten sonra merak saldım.Eskişehirde oturuyorum eskişehirdeki modelcilerle tanışmak ve onlarla etkinlikler düzenlemek isterim.
Oldukca aktif bir eskisehir ekibimiz var. Gerci Abi'lerin hepsi helici cok sukur ama sana temel elektronik konularinda yardimci olacaklardir. Mutlaka bulusmalarina Katilmani tavsiye ederim.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bunun harici yeni bir modelci kardesimizsin anlam kadari ile. Bu nedenle hemen model yapimina baslamak yerine oncelikle simulator kumandasi alip, sim calismani ve bu sure zarfinda da temel bilgileri ogrenmeni tavsiye ederim
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
teşekkürler o zaman ilk hedefimiz simulatör fakat ben daha önceden bir helikopter almıştım 61 cm boyunda 100 metre uçuş mesafesi var ne yapmalıyım onunla uçmaya devam edeyim mi???
teşekkürler o zaman ilk hedefimiz simulatör fakat ben daha önceden bir helikopter almıştım 61 cm boyunda 100 metre uçuş mesafesi var ne yapmalıyım onunla uçmaya devam edeyim mi???
Ahmet bu heli oyuncak sınfına giriyor. Kırılırsa yedek parçası yok sana pilotaj anlamında bir şey katmaz. Sen onu evde bir köşeye dekoratif olarak koy kırılmadan dursun