Merhaba

toshisame

Yeni Uye
Herkese merhaba;

Ben Tayfun istanbulda oturuyorum. Uzun zamandır RC modellere ilgim vardı, yakın zamanda RC heli ile bu hobiye başlamayı düşündüğüm için aranıza katıldım.

Merhaba

Aramiza hosgeldin Tayfun :RCKolik:

Madem yeni basliyorsun, o zaman asagidaki konu tam sana gore ;)

Merhaba

Tayfun hoşgeldin..

Merhaba

Tekrar hoşbulduk. Myeni başlayanlar için olan konuları okudum ve inanın kafam daha da karıştı :) 500-600 tl ile başlangıç olarak ne alırım nasıl başlarım acaba? ilk sorumu da böylece sormuş olayım.

Ynt: Merhaba

Foruma hoşgeldiniz. Keyifli forumlar.

Merhaba

Simulator kumandası alıp, sim çalısmasına başlayın. Sonra 6 kanal Micro V977 alıp çalısmalara başlayın. Baktınız hoşunuza gidiyor ve zaman ayirabiliyorsunuz, ondan sonra 450 veya 500 sınıfı buyuk bir model daha alırsınız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Simulator kumandası alıp, sim çalısmasına başlayın. Sonra 6 kanal Micro V977 alıp çalısmalara başlayın. Baktınız hoşunuza gidiyor ve zaman ayirabiliyorsunuz, ondan sonra 450 veya 500 sınıfı buyuk bir model daha alırsınız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Söylenecek bütün sözler bunlar işte fazlası kafa karıştırır kararsızlık yaratır. Ben farklı bir yoldan gittim hem keseme hem bünyeme hemde zaman uzamasına sebep oldu. Mehmet usta çok kısa bir şekilde olması gerekeni yazmış sağolsun.

Merhaba

o zaman son olarak bir soru daha sorayım iyice ortalığı kirletmeden.

Simulasyon kumandası alıp eğitime başladıktan sonra

-Skyartec Wasp Nano CP
-Walkera V120D06
-Nine Eagles Solo Pro 125
-Nine Eagles Solo Pro180D

bunlardan hangisini almalıyım? (yedek parça, uçuş süresi, dayanıklılık)

Wltoys v977 için yurtdışından sipariş vs onlarla uğraşmak açıkcası pek istemiyorum (çok zorda kalmadıkça)

Şimdiden Teşekkürler yanıtlarınız için.

Merhaba

Tayfun bey bu hobiyi yapabilmek için ne yazık ki Yurtdışı alışverişi şart. Yoksa maliyetler nerede ise 2 katlıyor :-\

Gelelim sorunuza. V977 diğer tüm modellere göre kullanıcı en fazla (teknik destek almak için önemli), fiyat / performans ilişkisi en iyi ve yedek parçası en bol ve ucuz (yurtdışı) bulunan ürün. Yerinizde olsam yurtdışından V977 alır, diğer hiç bir modele bakmazdım. Diğer modelleri yurt içinden alabilseniz bile, yedekleri çok pahalı olacaktır. Bunu da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim