Merhaba

Ali34

Yeni Uye
Merhaba İstanbulda Makine Teknisyeni olarak ikamet ediyorum.2006 dan bu yana uçan herşeye merakım var iken 2009 dan sonra profesyonel ekipman kullanmaya başladım.bugüne kadar 450 size heli,quad ve hexa,super cp ve birkaç ebatta zagi deneyimim oldu.Kendi tasarımım hexaya fazla vakit ayırdığım için elimdeki modellerin neredeyse hepsini sattım.Şuan içimdeki heli aşkını tekrara alevlendirmeye başlarken site ile tanıştım..Herkese iyi forumlar...

Merhaba

Aramıza hosgeldiniz Ali Bey. Sizin gibi eski bir heliciyi forumumuzda görmek ayrı bir zevk bizim için :thumbup:

Merhaba

Hos geldiniz ali bey :saygilar: keyifli forumlar ve ucuslar dilerim :RCKolik:

Merhaba

:) hosgeldiniz aramıza iyi forumlar :thumbup:

Merhaba

Alaka gösteren herkese teşekkür ederim..

Merhaba

Hoş geldiniz ali bey umarım avrupa yakasıdır :saygilar:

Merhaba

Evet avrupa yakası Beylikdüzü..

YNT;) Merhaba

Selam, Ali bey :saygilar:

Aramıza ve foruma hoşgeldiniz, bu hobi bitmez sadece bir zaman ara verilebilir ;) Neyse tekrar dönmüş olmanız önemli,keyifli forumlar dilerim %p

Tanıştımıza memnun oldum Ali bey. :RCKolik:

YNT;) Merhaba

SIRRI TABAKOĞLU' Alıntı:
Selam, Ali bey :saygilar:

Aramıza ve foruma hoşgeldiniz, bu hobi bitmez sadece bir zaman ara verilebilir ;) Neyse tekrar dönmüş olmanız önemli,keyifli forumlar dilerim %p

Tanıştımıza memnun oldum Ali bey. :RCKolik:

Merhaba Sırrı Bey teşekkür ederim.Bende memnun oldum..
Aslında ben büyük size helilere ara verdim onun dışında hobiyi bırakmadım.Ama heli biraz araverildiğinde paslanmanıza sebep olan bir sınıf..Onuda en kısa zamanda atıp organizasyonlarda boy göstericem umarım..