Merhaba :)

yeten

Yeni Uye
Balıkesir'den herkese merhaba. Adım Yeten.
Bende birçok kullanıcı gibi üç kanal bir oyuncak ile başladım bu hobiye ve yaklaşık iki yıldır ilgileniyorum.
"Mikrosever" bir kullanıcıyım sırası ile E-Flite Blade msr/msrx, Walkera Genius/Mini CP ve V911 kullandım ve kullanmaktayım.
Ayrıca thk sim. kumandası ve phoenix kullanıyorum.
Bunlar ile kendimi geliştirip ilerde büyük bir model ile devam etmek gibi bir niyetim yok.
Uçuş alanı bulmak, gitmek yada ekstra zaman ayırmak gibi bir derdi olmadığından mikro helileri tercih ediyorum. Evde ve iş yerimde dilediğim zaman uçurabilmek harika.
Ayrıca bunları uçurmaktan çok bakım ve tamirini yapmaktan büyük keyif alıyorum.

Merhaba Yeten Bey,

Bir MICROKOLIK olarak aramıza hosgeldiniz :thumbup: Zira sizi en iyi anlayanlardanız, merak etmeyin :D Özellikle ben ver Türker kardeşim de birer micro hastasıyız. Hatta konu ile ilgili zamanında özel bir video bile yapmışlığımız var :laugh: Microlar gerçekten her anlamda büyük bir rahatlık.

Şayet yeni bir micro düşünürseniz mutlaka "Blade mCPx BL" bir düşünün derim. Size kesinlikle yeni bir heyecan katacaktır ;)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Hoş geldiniz Yeten Bey :saygilar:

Keyifli forumlar :agreed:

Hoşgeldiniz Yeten Bey,

Mikroların yeri başkadır bizde. :laugh: Keyifli forumlar. :saygilar:

merhaba yeten bey hoşgeldıniz . evet benim içimde de micro sevgisi var ve sırada o var galiba :laugh: ve mehmet beyin söylediği tavsiyesi Blade mCPx BL olacak büyük olasılıkla %p

Sıcak karşılamanız için teşekkür ederim arkadaşlar. Mehmet ve Türker bey, hazırladığınız video çok hoş olmuş elinize sağlık.
McpxBL konusuna gelince, aslında istiyorum ama hep içmekan uçtuğumdan pek cesaret edemiyorum Genius Cp ye fırçasız kit takmıştım çok agresif ve tehlikeli bir hal almıştı.
Blade nano cpx te gözüm var ama E-flite ın kalitesinin yedek parçalar üzerindeki fiyat etkisini görünce elimdekilerle devam etmeyi düşünüyorum :)
Hepimize iyi forumlar.