Merhaba

metingokkaya

Yeni Uye
Arkadaşlar herkese merhaba,

Ben metin Gökkaya .İstanbul Avcılarda yaşıyorum.Bir parke firmasında yönetici olarak çalışıyorum.
Öncelikle böyle bu forum vasıtasıyla bizim gibi yeni başlayanlara verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
Daha önce hobi olarak bilgisayarda mflight simülatörde uzun zaman uçuş yaptım ama her sey kızıma aldığım 3 kanallı oyuncakla başladı.
Forumdan araştırmalarımla v911 le başaldım ve kullandıkca bırakamaz oldum.
Simdi v977 aldım ama buradaki herkesin dediği gibi simulatorsuz mumkun değil olmuyor.6 kanal cok farklı.heliyi yerinden bile kaldıramıyorum.
Suan bol bol sim çalışıp bu hobiyi devam ettirmek istiyorum.

Merhaba

Hoşgeldiniz Metin Bey,

Sizde bizim gibi virüsü kapmışsınız bir kere. :laugh: 6 kanallı heli uçurmak zordur falan ama tadı da başkadır. Bence sim sonrası alacağınız keyfi düşünerek yolunuza devam edin derim. :thumbup:

Keyifli forumlar. :saygilar:

Merhaba

Oncelikle hos geldiniz :saygilar:

Yeni girisimleriniz ve V977 niz hayirli olsun %p

Kirimsiz ucuslar ve keyifli forumlar dilerim :RCKolik:

Merhaba

Hoşbulduk tşk.
Şimdilik maalesef v 977 ile değil v911 le devam etmek zorun dayım.
İşten gelince 3 gündür sim çalıştım v977 yi bir güzel deneyim dedim ama maalesef sert bir çarpmayla swashplate denilen parça kırıldı
Yedek siparişi vermiştim ama bu parça yoktu.
Yani çok uzun sim çalışmaya vaktim olacak anlaşılan.
Buarada fazladan v977 veya v930 swashplate i olan varsa talibim. :D

Merhaba

Aramıza ve forumumuza hosgeldiniz Metin Bey :RCKolik:

6 kanal sizin de gördüğünüz gibi biraz zor :D Ama bir eşik var, onu geçince tabiri caiz ise "Tadından yenmiyor". O zamana kadar da bolca sime devam. Şimdiden bol keyifli uçuşlar :thumbup:

Merhaba

Mehmet Bey tesekkurler.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhaba

Slm. Metin bey :saygilar:
foruma hoşgeldiniz :agreed:Tanışma metninizi yeni okudum, naçizane fikrim bir 6 kanal sim. çalışması şart derim burada öncelikle başlangıç aşamasında hover çalışarak başlıyabilirsiniz
bazı heli teknik sözçüklerinide öğrenmek kaydıyla beraber,ilk aşamada heliyi farklı yönlerde hover'da sabit tutmalısınız. %p Daha sonra ileriki aşamalarda doğru yön komutları ile heliyi
havada tutma çalışmaları bittikten sonra yavaş yavaş gerisi geleçektir :thumbup:
Keyifli forumlar dilerim :RCKolik:

Merhaba

merhabaaa hoşgeldinizz :RCKolik: similasyon şart similasyon olmadan ucurmayınız kendı ve cevrenizdekilerin guvenligi ıcın kucuk olabilir heliniz ama cok tehlikeli hava aracıdır helinizde kırımsız kullanmanızı dilerim iyi ucuslar forum kesinlikle size yardımcı olacaktır en iyi şekilde :)

Merhaba

SIRRI TABAKOĞLU' Alıntı:
Slm. Metin bey :saygilar:
foruma hoşgeldiniz :agreed:Tanışma metninizi yeni okudum, naçizane fikrim bir 6 kanal sim. çalışması şart derim burada öncelikle başlangıç aşamasında hover çalışarak başlıyabilirsiniz
bazı heli teknik sözçüklerinide öğrenmek kaydıyla beraber,ilk aşamada heliyi farklı yönlerde hover'da sabit tutmalısınız. %p Daha sonra ileriki aşamalarda doğru yön komutları ile heliyi
havada tutma çalışmaları bittikten sonra yavaş yavaş gerisi geleçektir :thumbup:
Keyifli forumlar dilerim :RCKolik:
Sirri Bey cok tesekkurler
Ewet duz olarak hoverda biraz tutuyorum ama helinin burnu bana donukken zorluyor biraz.

Merhaba

safak bozdag' Alıntı:
merhabaaa hoşgeldinizz :RCKolik: similasyon şart similasyon olmadan ucurmayınız kendı ve cevrenizdekilerin guvenligi ıcın kucuk olabilir heliniz ama cok tehlikeli hava aracıdır helinizde kırımsız kullanmanızı dilerim iyi ucuslar forum kesinlikle size yardımcı olacaktır en iyi şekilde :)
Safak Bey Tesekkurler
Evet bu alet ozellikle evde cok tehlikeli.
Evde v911 ile havalarda duzeldi acik alanda v977 ile ucacagim.

Merhaba

cok mantıklı ıyı ucuslar kırımsız ucun dikkat edin : )

Merhaba

Metin bey,mesajınızı aldım bizler size azda olsa yardımcı olabildikse ne mutlu bizlere, ilerleyen Zaman'da çok kıymetli bizlerden daha bilgili ve deneyimli arkadaşlarımız var, onlarında
size yardımcı olacaklarından eminim :agreed: Tekrar aramıza ve foruma hoşgeldiniz %p Ben teşekkür ederim alakanıza. :RCKolik: