Merhaba

byreci

Uye
Merhabalar...
Adım Recai İkinci. İstanbulda yaşıyorum. Rc helikopterlerle ilgili araştırma yaparken sitenize rastladım. Rc V922 helikopter almayı düşünüyorum. Daha önce hiç Rc helikopter tecrübem olmadı. Acaba Başlangıç için uygun bir model mi çok merak içindeyim.

Merhaba

merhaba foruma hoşgeldiniz...
v922 hakkında istediğinizden daha çok bilgi bulacağınızdan eminim...

Merhaba

Aramiza hosgeldiniz Recai Bey :RCKolik:

Ilk 6 kanal model olarak "v922 + Simulator Calismasi" test edilip, bir cok uyemiz tarafindan onaylanmis basarili bir başlangıç seçeneğidir :thumbup:

Baris beyin de dedigi gibi konu hakkinda oldukca fazla kaynak paylasimlari Forumumuzda bulabilirsiniz ;)

Merhaba

Hoşgeldiniz keyifli forumlar :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhaba

Çok teşekkür ederim. Saatlerdir videoları izliyorum, özellikle de sim eğitim videolarını. Az önce bir sim kumandası siparişi verdim thk'nın sitesinden. yukarıda da belirttiğim gibi hiç rc helikopter tecrübem yok hatta helikopterim bile yok ama ilk iş sim'le başlayıp kendimi geliştirdikten sonra 6 kanallı bir helikopter almak niyetindeyim.
Bu zaman zarfında da hep sitedeki yeni başlayanlar için yazılmış kaynakları okuyarak hemde sim'de kendimi geliştirerek yeni bir hobi edinmek istiyorum.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Merhaba

recai ikinci' Alıntı:
Çok teşekkür ederim. Saatlerdir videoları izliyorum, özellikle de sim eğitim videolarını. Az önce bir sim kumandası siparişi verdim thk'nın sitesinden. yukarıda da belirttiğim gibi hiç rc helikopter tecrübem yok hatta helikopterim bile yok ama ilk iş sim'le başlayıp kendimi geliştirdikten sonra 6 kanallı bir helikopter almak niyetindeyim.
Bu zaman zarfında da hep sitedeki yeni başlayanlar için yazılmış kaynakları okuyarak hemde sim'de kendimi geliştirerek yeni bir hobi edinmek istiyorum.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Çok doğru bir yoldasınız Recai Bey, bu iş tamamdır :thumbup: