MERHABA

mcyny25

Yeni Uye
Merhaba adım çağrı Erzurumluyum alimde 4 kanal 2 adet heli bulunmakta bu sevdaya merak saralı yaklaşık 3 sene oldu öğrenciyim ve tam anlamıyla içine giremedim ama ben prof olarak yapmayı çok istiyorum bu formu başa bi hobi sitesinden buldum ve iyiki bulmuşum.

MERHABA

Hoşgeldin Çağrı,

En önemli şeye "ilgi ve isteğe" sahipsin, eminim koşullar uygun olur olmaz dilediğin gibi bir modele sahip olursun. %p

Keyifli forumlar. :saygilar:

MERHABA

Merhaba Cagri, aramiza hosgeldin %p

Ogrenci olarak bu hobiyi yapmak gercekten zor ama zamaninda benim gibi hic yapmamaktan iyidir. Bu gecis doneminde bolca sim calisabilirsin, ilerisi icin gercekten buyuk bir yatirim yapmis olursun ;)

MERHABA

yanıtınızı ve yardımcı görüşleriniz için teşekkürler dün akşam sitede baya bi konu okudum bu sitede olupda o aleti uçuramamak gerçekten imkansız gibi bu işe gerçekten gönül vermişsiniz yardımlarınızı esirgemiyosunuz saolun.abi dediğin gibi 4 kanallı biçok modelim oldu 4 kanallıda hiç zorlanmadım 6 da bakalım nolcak :D

MERHABA

Cagri guzel geri bildirim icin Tesekkur ederiz. El birligiyle hep beraber guzel bir seyler yapmaya çalışıyoruz :RCKolik:

Konulardan da gorecegin uzere 4 ile 6 kanal arasinda epey bir fark var. Bu nedenle 6 kanal Heli icin simulator sart. Aksi takdirde istenmeyen kirim sayisi cok artacaktir ;)

MERHABA

evet abi haklısın tafsiyeni gözönünde bulundurcam ve iyi bi sim edincem.