Merhaba

Shap7ShifTR

Yeni Uye
Merhaba. Ben Ankara'dan Ahmet. 3,5-4 kanallı rc helikopter ile başlangıç yaparak daha sonra ileri modellere geçmeyi planlıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba

Ahmet abi öncelikle hoşgeldin.
Forumumuzu inceleyerek kendine iyi bir yol çizebilecegini dusunuyorum.
"Eger baslangic icin ayirdigin butceyi soylersen sana daha iyi bir yardimda bulunabilirim"

Merhaba

Tahir KARAPÜR' Alıntı:
Ahmet abi öncelikle hoşgeldin.
Forumumuzu inceleyerek kendine iyi bir yol çizebilecegini dusunuyorum.
"Eger baslangic icin ayirdigin butceyi soylersen sana daha iyi bir yardimda bulunabilirim"
Teşekkür ederim. Başlangıç için 500-600 TL'ye kadar çıkabilirim.

Merhaba

Oncelikle size tek tavsiyem bir simulator kumandasi edinip ve bilgisayariniza onerdigim real flight programinin kurulumunu yapmaniz. Daha sonra simulator konumuzu inceleyip, orada Türker abimin hazirlanis oldugu dersleri izleyerek eğitimi surdurmeni tavsiye ederim.Sonrasinda v922 model micro 3d heliyi baslangic olarak satin alip bu işe başlarsin.

Sakin ama sakin 3.5 ch model olarak satilan oyuncaklara para verme. Senin icin en ideal baslangiç v922 olacakdir.6kanal kullanmak icinde simulator şart.

Merhaba

Öncelikle hoş geldiniz. Helikopter kullanan abilerimiz daha iyi yardım ederler. Bence hiç helikopter deneyiminiz yoksa ilk v911 alıp helikopteri öğrenin parçaları neler kırılınca ne yapıcam diye hem kumanda yönlerine alışırsınız. Sonra v922 alıp 6 kanala alışırsınız. Sim+v922 de mantıklı ama ne olursa olsun sim gerçeğin yerini tutmuyor bence. Keyifli forumlar :)

Merhaba

Ahmet bey hoşgeldiniz. Bende Tahir kardeşime katılıyorum başlangıcta sim bu işin olmazsa olmazı ve önerdiği heli gayet başarılı sizi ilk etapta tatmin eder. Ayrıca sim bu işte elinizin plitoja alışması ve mali kısımda size fazlasıyla destek olur. :RCKolik:

Merhaba

Hoşgeldiniz Ahmet Bey,

Bende arkadaşlarımla aynı fikirdeyim.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Merhaba

Hosgeldiniz Ahmet Bey,

Arkadaşlar zaten gerekli tavsiyeleri vermişler. Sadece Kadir V911 tavsiyesine katılmıyorum. Bütçeniz uygun iken V911 ile vakit ve nakit geçirmeyin. Sim alıp deneyin. Ben bu işi yaparım, azmim ve sabrım var diyorsanız önce V922 sonra da 450-500 sınıfı heli ile yolunuza devam edersiniz.

Yeni hobiniz hayırlı olsun %p Vakit buldukça aşağıdaki konuları okuyun, inceleyin. Zaten herşey kafanızda netleşecek :saygilar: