Merhaba

GreenLeaF

Yeni Uye
Adı : Onur
Soyadı : ORUÇ
Nereden : Bolu
Mesleği : Makina Mühendisi
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : Heli
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Yok
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : İnternet üzerinden
Kullandığım Model(ler) : v911 ile başlamayı düşünüyorum.

Herkese merhabalar, bu hobiye gerçekten gönül vereceğimden emin olmak adına ufak bir modelle başlamayı ön gördüm.Oyuncak helilere bakarken; bu siteyi keşfettim. Yararlı bilgiler paylaştığınız için şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.

Merhaba

Merhaba Onur Bey,

Öncelikle hosgeldiniz. Yerinizde olsam V911 almak yerine, hemen bir simulator temin eder ve sonrasında da V922 ile kendimi test ederdim ;) Şimdiden keyifli forumlar ;)

Merhaba

Hoşgeldiniz Onur Bey,

Umarım sizde bu hobiye merak salar ve aramıza katılırsınız.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Merhaba

Merhabalar, önerileriniz için teşekkür ederim. Önerilerinizi göz önünde bulundurarak, araştırmalara devam ;) :RCKolik:

Merhaba

Onur öncelikle hoşgeldin...

Sana önerim bu şekilde olacak.( en azından ben böyle yaptım )

Öncelikle bir simulator kumandası ve bir similasyon programı edinerek(sitemizde bulabilirsin) çalışmalara başla.Simlasyon bazen sıkıcı olabiliyor.Bunu engellemen için birde v911 model bir helikopter almalısın.Boş zamanlarda sürerek keyif alabilirsin.Kendini geliştirdiğinde bir v922 satın almandır.Bu yolları izlersen senin için iyi olabilir.Fakat birazda maliyetli olabilir. Ama asla similasyon çalişmadan 6 kanala geçeyim deme maliyetini 5 e katlarsin.Sorun olursa özel mesajim açık.Elimden geldiği kadar yardımcı olurum

Merhaba

Tahir KARAPÜR' Alıntı:
Öncelikle bir simulator kumandası ve bir similasyon programı edinerek(sitemizde bulabilirsin) çalışmalara başla.Simlasyon bazen sıkıcı olabiliyor.
Bunu engellemen için birde v911 model bir helikopter almalısın.Boş zamanlarda sürerek keyif alabilirsin.Kendini geliştirdiğinde bir v922 satın almandır.Bu yolları izlersen senin için iyi olabilir.Fakat birazda maliyetli olabilir. Ama asla similasyon çalişmadan 6 kanala geçeyim deme maliyetini 5 e katlarsin.Sorun olursa özel mesajim açık.Elimden geldiği kadar yardımcı olurum
Tahir, Onur bey öğrenci değil çalışıyor. Bu nedenle bence V911 ile hiç vakit kaybetmeden simulasyon sonrası direkt V922 ile başlasın. Tabii ki simulator çalışmasından zevk alır ve ben bu işe gerekli zamanı sıkılmadan ayırırım diyorsa ;)

Merhaba

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Tahir, Onur bey öğrenci değil çalışıyor. Bu nedenle bence V911 ile hiç vakit kaybetmeden simulasyon sonrası direkt V922 ile başlasın. Tabii ki simulator çalışmasından zevk alır ve ben bu işe gerekli zamanı sıkılmadan ayırırım diyorsa ;)

Haklısın abi. Simulatorde gerekli zamanı geçirdikden sonra başarılı olur.

v922 de iyi fikir. Micro heliler ayrı bir zevkli oluyor

Merhaba

öncelikle hoşgeldiniz

yerinizde olsam v911 ile başlamazdım çünki 3 gün sonra yüzüne bakmazsınız

v 911'den heves çok çabuk alınıyor.

mehmet abinin dediğine katılıyorum

thk'dan arttech sim kumandası ve net'den phoneix indirip biraz çalışın ilk olarak v922 ile kendinizi deneyin derim. %p

Merhaba

Tavsiyeleriniz için teşekkürler :saygilar: Aslında öğrenci sayılırım yeni mezunum iş arama evresi :-\ tavsiyenize uyup simulatör ile en kısa sürede başlamayı düşünüyorum.Cevabı geç verdiğim içinde yanlış anlaşılmasın, bu aralar şirketlerle görüşmelerim var online olamıyorum çok fazla.

Merhaba

Simulator ile başlaman güzel.

'' BURAYI BİR GÖZ AT ''