MERHABA

Zekeriya Yılmaz

Yeni Uye
Başakşehir Mah. Sabahattin Zaim Cad. Solmaz Sok.
İlgi Alanı
Hepsi
Selam millet
Ben Zekeriya, model uçaklardan dronelara, RC arabalarından helikopterlere kadar her türlü uzaktan kumandalı araçla ilgilenen bir tutkunum. Bu hobiye olan ilgim yaklaşık 1.5 yıl önce başladı ve zamanla hayatımın önemli bir parçası haline geldi. Şimdi, RCKolik ailesiyle bu tutkumuzu paylaşmak ve hep birlikte daha fazla öğrenmek için buradayım.
Teknolojiye olan merakım ve yeni şeyler deneme isteğim sayesinde, farklı RC modellerini test etmek, onları incelemek ve en iyi performansı yakalamak için neler yapılabileceğini keşfetmekten büyük keyif alıyorum. Özellikle, başlamak isteyenler ya da bu hobiye adım atmış olanlar için faydalı ipuçları, teknik bilgiler ve deneyimlerimi paylaşmayı amaçlıyorum.
RCKolik’te sizlerle birlikte daha fazla bilgi edinmek, paylaşmak ve bu harika dünyada yeni keşifler yapmak için sabırsızlanıyorum. İster bir acemi olun ister deneyimli bir RC tutkunu, sorularınızı sormaktan, deneyimlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin.

Adınız / Soyadınız
Zekeriya Yılmaz
Nereden Katılıyorsunuz
İstanbul
İlgilendiğiniz Model
Hepsi
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
1.5
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Detaylı tanışma konusu için teşekkür ederiz. Aramıza ve foruma hoşgeldiniz. :saygilar: