İ İsmet Yıldırım Yeni Uye Katılım 11 Eki 2022 Mesajlar 2 Tepkime puanı 1 Yaş 20 Konum Antalya İlgi Alanı Uçak 11 Eki 2022 #1 İsmim İsmet Yıldırım.RC uçak hobisine başlamak istiyorum fakat öğrenci olduğumdan dolayı para sıkıntım var Adınız / Soyadınız İsmet Yıldırım Nereden Katılıyorsunuz Antalya İlgilendiğiniz Model Uçak Var ise Modelcilik Tecrübeniz 0 Tepkiler: Mehmet Kucuksari
İsmim İsmet Yıldırım.RC uçak hobisine başlamak istiyorum fakat öğrenci olduğumdan dolayı para sıkıntım var
Deniz Tanrıverdi RcFanatik Katılım 1 Eki 2014 Mesajlar 3,081 Tepkime puanı 5,883 Yaş 53 İlgi Alanı Uçak 12 Eki 2022 #2 Hoşgeldin Para hepimizde sıkıntı... Tepkiler: Türker Akgün
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,917 Tepkime puanı 43,795 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 12 Eki 2022 #3 Öncelikle aramıza hoşgeldin @İsmet Yıldırım. Ne yazık ki hobiye başlamak için ekonomik anlamda yanlış bir zaman seçmişsin. Tepkiler: Türker Akgün
Öncelikle aramıza hoşgeldin @İsmet Yıldırım. Ne yazık ki hobiye başlamak için ekonomik anlamda yanlış bir zaman seçmişsin.