Merhaba

Selim Aktaş 01

Yeni Uye
İlgi Alanı
Hepsi
Merhaba ben Selim Aktaş ben Uşak Üniversitesi Elektirik Elektronik Mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim Güneş Enerjili İHA projesinde yer alıyorum

Adınız / Soyadınız
Selim Aktaş
Nereden Katılıyorsunuz
Uşak
İlgilendiğiniz Model
Hepsi
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
Elektirik Elektronik Mühendisliği Öğrenci
Hoş geldiniz.
Çok ilgi çekici ve meşakatli bir proje seçmişsiniz ama emsalleri var. Başarılar dilerim.
çok teşekkür ederim meşakkatli fakat finali hem üniversitem hem benim hemde ülkemiz için güzel bitecek 4 yıllık bir serüven daha başındayız final fakültemizin üzerinde uçurmak

Hoşgeldin.
Geçtiğimizi hafta sonunda alana gelen bir üniversite takımına epey nasihat verdik.
Herşeyi masa başında hesapla kitapla iyi güzel yapmaya çalışıyorsunuz ama modelcilikte rezaletsiniz. İha yapmak icin önce model yapmayı, inşaat sırasındaki malzemeyi tanımayı, kullanmayı öğrenmeniz gerek...

Hoşgeldin.
Geçtiğimizi hafta sonunda alana gelen bir üniversite takımına epey nasihat verdik.
Herşeyi masa başında hesapla kitapla iyi güzel yapmaya çalışıyorsunuz ama modelcilikte rezaletsiniz. İha yapmak icin önce model yapmayı, inşaat sırasındaki malzemeyi tanımayı, kullanmayı öğrenmeniz gerek...
çok teşekkür ederim forumdaki siz değerli abilerimin bilgilerinizden faydalanmak isterim model uçak yapımında seneye başlayacağız o zamn sanırım daha aktif şekilde kullancağım

çok teşekkür ederim forumdaki siz değerli abilerimin bilgilerinizden faydalanmak isterim model uçak yapımında seneye başlayacağız o zamn sanırım daha aktif şekilde kullancağım

Ama çok pis bir huyum var: Türkçe'mizi güzel kullanmaya özen göstermek için en ufak çabayı göstermeyenlerin yazılarını ben de okumak için en ufak çabayı göstermiyorum.