merhaba

• Konbuyu başlatan Üye silindi 13744
  • Başlangıç tarihi
  • 1,187
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ü

Üye silindi 13744

Guest
slm

Adınız / Soyadınız
mehmet
Nereden Katılıyorsunuz
malatya
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
1
Bir “Selam” yazmaya bile üşenmişsiniz ama ihtiyacınız olan şeyi almak için yeni konu dahil 2 mesaj yazabilmişsiniz...

Mesajlarda nokta, virgül... zaten hak getire....

Valla kusura bakmayın ben de size simülasyon linklerini göndermeye üşeniyorum. Kolay gelsin...

• Beğen
Tepkiler: Üye silindi 8682
Bir “Selam” yazmaya bile üşenmişsiniz ama ihtiyacınız olan şeyi almak için yeni konu dahil 2 mesaj yazabilmişsiniz...

Valla kusura bakmayın ben de size simülasyon linklerini göndermeye üşeniyorum. Kolay gelsin...
Link koymuşsunuz indirdik. Bilgisayara üç tane program yükledi zorla kaldırdık.

Bir insan anca bu kadar kibirli olur. Saçma sapan grup kuralı koymuşsun. Neymiş önce konu açmak için merhaba deyin. Sonra tekrar yeni konu açın. Bir konu danışmak için iki defa başlık açıyoruz. link vermişsin sitende antivürüs programı iniyor. yazık günah kaldırmak için 3 saat geçti. Çok üzüldüm şimdi göndermeye üşeniyormuş. Benim üyeliği iptal edin. Böyle kendini beğenmiş tek amacı sitesinde başlık açtırmak olan kibir abidesi ile işim olmaz çokt tın göndermesen gönderme ne yapalım acil üyeliğimi sil.

Mehmet kardeşim,

Sanırım siz forum kültürüne hakim değilsiniz ya da saçma sapan forumlardaki alışık olduğunuz kültürle ilerliyorsunuz. Burası diğer forumlar gibi istediğin yerde istediğin şeyi soracağın bir platform değil. Ayrıca 6 dakika arayla aynı talebi 2 başlıkta yapan sensin. Kimseyi üyelik oluşturması konusunda zorlamıyoruz. Ayrıca forum kuralları; karışıklıkları ve düzensizlikleri önlemek, gereksiz konu kalabalığını ortadan kaldırmak ve seviyeli bir platform oluşturmak için konulmuştur ve iyi ki de konulmuş. Yoksa yazan kişinin yazım yanlışlarına, imla hatalarına, okurken kafa yormak zorunda değil hiç kimse. Forumumuzun reklam yapma gibi, ne olursa olsun üye sayısı artsın gibi bir amacı yoktur. Zaten burada paylaşım içerisinde bulunan, iletişim halindeki kişiler bir aile gibidir.

Gerekli iptal işleminizi Mehmet Bey yapacaktır. Öğrencilerim demişsiniz, umarım onları yetiştirirken de burada yazılanlardan feyz alırsınız.

İyi haftasonları dilerim

Mehmet kardeşim,

Sanırım siz forum kültürüne hakim değilsiniz ya da saçma sapan forumlardaki alışık olduğunuz kültürle ilerliyorsunuz. Burası diğer forumlar gibi istediğin yerde istediğin şeyi soracağın bir platform değil. Ayrıca 6 dakika arayla aynı talebi 2 başlıkta yapan sensin. Kimseyi üyelik oluşturması konusunda zorlamıyoruz. Ayrıca forum kuralları; karışıklıkları ve düzensizlikleri önlemek, gereksiz konu kalabalığını ortadan kaldırmak ve seviyeli bir platform oluşturmak için konulmuştur ve iyi ki de konulmuş. Yoksa yazan kişinin yazım yanlışlarına, imla hatalarına, okurken kafa yormak zorunda değil hiç kimse. Forumumuzun reklam yapma gibi, ne olursa olsun üye sayısı artsın gibi bir amacı yoktur. Zaten burada paylaşım içerisinde bulunan, iletişim halindeki kişiler bir aile gibidir.

Gerekli iptal işleminizi Mehmet Bey yapacaktır. Öğrencilerim demişsiniz, umarım onları yetiştirirken de burada yazılanlardan feyz alırsınıZ
Sitenin isimi rckolik değil mi? yotube de reklamını yaparken iyi istediğiniz şeyi soracağımız bir yer değilmiş sanki yemek sitesine gidip uçakla ilgili soru sorduk. Sitenin konusu ile ilgili soru sorduk. Farklı konuda mı? soru sorduk anca kibir kapris

İstediğin yerde istediğin şeyi soramazsın demiştim (Similatör ile ilgili sorularınız ve talepleriniz için similatör kategorisi kullanılmalı.) ama sen en iyisi hiç girme bu foruma. ;)

Son düzenleme:

"Yeni Modelci Adayları için ILK Okunması Tavsiye Edilen Konular"

"Yeni Baslayanlar için Konu Indeksi"

Nereden bileceğiniz yukarıdaki konu başlıklarında mevcut, hem de sizin açtığınız konu başlığının hemen üzerinde duruyor.

Bu konuları okusaydınız keşke, zahmet olurdu ama !!!. :bravo:

Son düzenleme:

"Yeni Modelci Adayları için ILK Okunması Tavsiye Edilen Konular"

Hem de sizin açtığınız konu başlığının hemen üzerinde duruyor.

Bu konuyu okusaydınız keşke !!!. :bravo:
Bur da yeni konu açmak yasak yani bazı kibir abideleri var onların konusunun üzerine konu açılmaz mı öyle bir kural forma üye olurken yazmıyordu

7. Forum üyeleri yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadığını kontrol etmelidir. Bunun icin forumun “Ara” özelliği ya da alt bölümlerde bulunan “INDEKS” sayfaları kullanılabilir. Unutmayalım ki aynı isimli veya aynı tartışmaları içeren konuları açmak konu kirliliğine neden olacaktır.

Forum kuralları kısmında tüm kurallar yazıyor. A pardon siz okumuyordunuz değil mi? :D

Serkan Abi, burada bulunma şansı yok ama genç arkadaşa biraz daha bilgi verip hatasını anlaması konusunda yardımcı olmaya çalışıyorum. Zira öğrencilerim dediğine göre belli ki öğretmen. Ben öğrencilere üzüldüğümden ve herkes hata yapabilir düşüncesiyle, alıntılarla, kanıtlarla arkadaşa hatasını göstermeye çalıştım.

Serkan Abi, burada bulunma şansı yok ama genç arkadaşa biraz daha bilgi verip hatasını anlaması konusunda yardımcı olmaya çalışıyorum. Zira öğrencilerim dediğine göre belli ki öğretmen. Ben öğrencilere üzüldüğümden ve herkes hata yapabilir düşüncesiyle, alıntılarla, kanıtlarla arkadaşa hatasını göstermeye çalıştım.
Sen kendine üzül

• Sevdim
Tepkiler: Yiğit ÇALBUR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...