Merhaba

Erkan Bakan

Yeni Uye
İlgi Alanı
Hepsi
herkese merhaba
Erkan Bakan
İzmir
36 yaşındayım, özel sektörde bir firmada yönetici olarak çalışmaktayım. Kendim ve büyük oğlum için rc bir uçak almak istiyoruz o sebeple ilk olarak sim programları üzerinde çalışma yapmamız gerekecek sanırım. Uçuş deneyimimiz yok ne yazık ki. Bir arkadaşımdan AT-SIM601 kumanda temin ettik yardımlarınızı bekliyoruz. Oldukça iyi bir masaüstü bilgisayarımız var simülasyon oyunları konusunda kaldırmama gibi bir sıkıntımızın olacağını sanmıyorum.

Adınız / Soyadınız
Erkan Bakan
Nereden Katılıyorsunuz
İzmir
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
-
Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli ve güzel bir forum dileriz :RCKolik:

Evet bu işin temel taşı simulasyon. Bu yüzden doğru yoldasınız. Simülasyon yazılımları, ayarları hakkında şu konuda yardım alabilirsiniz.

Sim dersleri de şu konuda:

Size birazdan özelden ilgili indirme linklerini göndereceğim. Kolay gelsin :saygilar:

teşekkür ederim simulasyon yazılımı olarak hangisi daha işlevsel ve kullanışlı sanırım phoenix ve real flight olarak iki farklı yazılım var. Dediğim gibi bilgisayarımız oldukça iyi donanım konusunda

• Beğen
Tepkiler: Taha KOÇAK
teşekkür ederim simulasyon yazılımı olarak hangisi daha işlevsel ve kullanışlı sanırım phoenix ve real flight olarak iki farklı yazılım var. Dediğim gibi bilgisayarımız oldukça iyi donanım konusunda
Sorduğunuz soru ve çok daha fazlası yukarıda verdiğim linklerde mevcut. Lütfen vakit ayırıp bir göz atınız :saygilar: