Merhaba

İlgi Alanı
Multikopter
Gaziantep'ten aranıza katılıyorum. Bilgisayar mühendisi olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyesinde çalışıyorum. İlk drone(Sky Explorer 05) hediyemi dün aldım. Mevcut durumda yapay zeka ile ilgileniyorum. Bu noktada drone ve yapay zekayı birleştirerek kendi modelimi yapmayı planlıyorum. Umuyorum ki sizlerden öğrenebileceğim çok şey var. Karşılıklı bilgi alışverişinin olduğu güzel sohbetler dileğiyle herkese sevgiler.

Adınız / Soyadınız
Barış BABÜROĞLU
Nereden Katılıyorsunuz
Gaziantep
İlgilendiğiniz Model
Multikopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
Başlangıç(Yapay zeka ile ilgileniyorum, bilgisayarlı görü ile kendi modelimi yapmayı planlıyorum)
Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli ve güzel bir forum dileriz :RCKolik:

Bir de bizler forum ortamında pek “Drone” ve “Droner” kelimelerini kullanmayı sevmiyoruz. Sebebini ise şu yazıda bulabilirsin.

Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli ve güzel bir forum dileriz :RCKolik:

Bir de bizler forum ortamında pek “Drone” ve “Droner” kelimelerini kullanmayı sevmiyoruz. Sebebini ise şu yazıda bulabilirsin.

Teşekkür ederim. Yazarken düşünmedim değil, hatta TDK 'ya baktım, drone veya dron bir karşılık bulamadım daha da güzeli TDK 'nın yapmış olduğu ankette drone 'nun türkçesinin uçangöz olarak belirlendiği gibi haberlere denk geldim. Açıkçası o da içime sinmedi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari