Adı : Abdullah
Soyadı : Kırmızıyüz
Nereden : Trabzon
Mesleği : Öğrenci
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Yaklaşık bir senedir kendi modelimizi üretmeye çalışıyoruz.
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Google'da aramalarda ilk siz çıkıyordunuz
Kullandığım Model(ler) : Piyasada bulunan hazır modellerden hiç kullanmadım. Kendi modellerimizi yapmaya çalışıyoruz.
Trabzon'da bir kaç arkadaşımla beraber daldım bu işlere. Önceden de çok merak ediyordum ama fırsat bulamamıştım. Teknofeste katıldık, ancak son raporda malzeme eksikliğimizden dolayı elendik. Önümüzdeki seneye kadar kendimizi daha da çok geliştirip daha iyi projeler çıkarmayı hedefliyoruz. İyi forumlar!
Soyadı : Kırmızıyüz
Nereden : Trabzon
Mesleği : Öğrenci
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Yaklaşık bir senedir kendi modelimizi üretmeye çalışıyoruz.
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Google'da aramalarda ilk siz çıkıyordunuz
Kullandığım Model(ler) : Piyasada bulunan hazır modellerden hiç kullanmadım. Kendi modellerimizi yapmaya çalışıyoruz.
Trabzon'da bir kaç arkadaşımla beraber daldım bu işlere. Önceden de çok merak ediyordum ama fırsat bulamamıştım. Teknofeste katıldık, ancak son raporda malzeme eksikliğimizden dolayı elendik. Önümüzdeki seneye kadar kendimizi daha da çok geliştirip daha iyi projeler çıkarmayı hedefliyoruz. İyi forumlar!
- Adınız / Soyadınız
- Abdullah Kırmızıyüz
- Nereden Katılıyorsunuz
- Trabzon
- İlgilendiğiniz Model
- Hepsi
- Var ise Modelcilik Tecrübeniz
- Yaklaşık bir senedir kendi modelimizi üretmeye çalışıyoruz.