Merhaba

Selman Tuncer

Yeni Uye
İlgi Alanı
Hepsi
Ben Selman modelcilik ile ilgilenmeye ciddi olarak yaklaşık bir sene önce başladım forumuda araştırmalar sonucunda buldum.suan için uçaklarla uğraşıyorum ama ileride kesinlikle dronelarada el atacağım.bir soru sormak istiyorum pervanemi motora sabitleyerek olan parça pervane uymuyor ve dahası bu parça motor milini bile sıkıstirmiyor ne yapabilirim?

Adınız / Soyadınız
Selman Tuncer
Nereden Katılıyorsunuz
Antalya Alanya
İlgilendiğiniz Model
Hepsi
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
Yok
Öncelikle hoşgeldiniz.. sonrada pervane ve motor mılını gorebılırmıyız bir resimle?

You must be registered for see images attach
. Her ne kadar piksel piksel olsa da anlaşılıyor galiba mili sıkıştırması gereken parça sıkıstırmıyor ve pervanede o parçaya girmiyor.

Hoş geldiniz.
Pervane deliği adaptörün parçasına uymuyorsa pervanenin deliği ""uygun"" matkap ucuyla genişletilir.
Adaptör motor miline uygunsa somunu sıkınca mili sıkması gerekir.
Motor mili 3 mm ve adapör 3.17 mm lik ise sabitleyemezsiniz. Uyumsuzluk varsa uygun pervane adaptörü almalısınız.
fotoğralarınız küçük, detaylar görünmüyor.
Böyle olması gerekir.
.

Moderatör tarafında düzenlendi:
pervane seciminde sorun var galıba :( o uzun altında sıkışan(motor miline sabitlenen) kısım olan parcaya girmesı lazım pervanenın ve baya kucuk ordakı delik :(
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Çok sağolun peki 3mm lik parçayı alabilecegim bir yer önerisi verebilir misiniz?

Hoş geldin Selman. :RCKolik:

Çok sağolun peki 3mm lik parçayı alabilecegim bir yer önerisi verebilir misiniz?

;)

bu da farklı bir tip.:saygilar:

Son düzenleme: