Merhaba

Anıl Tosunlar

Çalışkan Uye
İlgi Alanı
Uçak
Herkese merhabalar ,öncelikle böyle güzel bilgiler ve yardımlaşmanın olduğu bir forum bulmak çok sevindirici oldu umarım yüzyüze tanışmakta nasib olur.Rc dunyasinda yeni olsamda ozellikle kendimin yaptigi modelleri kullanmak arzusu icindeyim bu yonde yaptigim bir calisma var ft bushwacker tarzi bir ucak yaptim sadece elektronigi ile ilgili parcalarin gelmesini bekliyorum.Ucak projesinden sonra bir tane de balsa catamaran yapma isine girisicem tabi butce zamanlamasinida ayarlayarak malumunuz bazi ekipmanlar biraz fiyatli olabiliyor.Sizlerden destek ve yardimlarinizi bekliyorum benimde foruma bir katkim olursa ne ala.Herkese iyi uçuşlar.

Adı : ANIL
Soyadı : TOSUNLAR
Nereden : ISTANBUL - KADIKOY
Mesleği : Muhabir
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Uçak , sürat teknesi
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Modelcilik tecrübem yaklaşık 3 ay civarı fakat flight simülatöre uzun zamandır uğraşıyorum ve havacılık küçüklükten beri ilgi alanım.
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Youtube videoları sayesinde buldum
Kullandığım Model(ler) : Mini apprentice ve kendi yaptığım ft bushwacker tarzı ( birebir aynısı değil ) uçaklar.

Merhaba

Hosbulduk Tamer bey

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi