Merhaba

medjay85

Yeni Uye
Merhaba arkadaşlar adım Eray AŞIK. Afyonda yaşıyorum ve bu işe mesleğim gereği birazda merak saldım diyebilirim. Harita mühendisiyim, uzaktan algılama ve hava fotogrametrisi üzerine yogunlaşmıs durumdayım. önce multirotorlu helikopterler üzerine calıstıkdan sonra havada kalış süresi ve hızı az olduğundan fazla bir alanı tarayamıyordum. basit anlamda biraz yaptığım işten bahsedecek olursam havadan cekilmiş görüntüleri pc ortamında birleştirerek alanın haritalandırmasını yapıyorum. buraya üye olmamdaki amacım ise burda benden cok daha konusunda uzman olan arkadaşların fikirlerini paylaşmak ve benimde deneyimlerimi sizlere aktarmak. otonom ucan ve verilen koordinatta fotograf ceken bir ucak yapma niyetim var ancak siteyi iyice bir taradıkdan sonra sorularımı sormak taraftarıyımki tekrara düşmüyüm. şimdilik bu kadar kendinize iyi bakın. :)

Merhaba

Hoşgeldiniz Eray bey, doğru yerdesiniz. Kolay gelsin, siz de kendinize iyi bakın:)

Merhaba

Yaklaşım tarzının Harika ERAY bey. Aramiza hosgeldiniz :RCKolik:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba

Hoşgeldiniz :RCKolik:
Bende Afyon dayım, uçaklarla ilgileniyorum

Merhaba

Hoşgeldiniz iyi forumlar

C6602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba

Eray bey hoşgeldiniz :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba

Aramıza hoşgeldiniz Eray Bey.

Merhaba

Hoşgeldiniz Eray Bey,

İlgilendiğiniz konu gerçekten TR de az insanın uğraştığı bir konu, %p foruma hoşgeldiniz.