Merhaba

Çağlar Kansu

Yeni Uye
İlgi Alanı
Hepsi
Selamlar..
İsmim Çağlar. Manisa Akhisar'dayım.
Uzun yıllardır meraklı olduğum, uzaktan takip ettiğim hobiye nihayet giriş yaptım.
Geçen sene simülasyon ve v911 çalışmıştım. Bu sene ise raptor 90se kit aldım. Tabi ki bu heli bir süre kenarda duracak. 450'lik bir modelle pilotajımı geliştirip, raptoru daha sonra uçuracağım.
Bu aşamalarda sizlerin değerli fikir ve önerilerini almak benim için çok önemli olacak. Çünkü yoğun iş temposuna ek olarak, çevremde bu işle ilgilenen bir tanıdığım maalesef yok.

Merhaba

Aramıza hoşgeldiniz Çağlar Bey :RCKolik:

Manisa Alaşehir'de Tevfik abimiz , manisa merkezde ise Nesimi kardeşimiz ve güzel bir uçuş alanı var. Bu imkanları değerlendirmenizi tavsiye ederim ;)

Onun haricinde fırsat buldukça şu konuya bakın. Takıldığınız yerlerde bizler yardımcı olmaya çalışırız :saygilar:

• Beğen
Tepkiler: Çağlar Kansu
Merhaba

Hosgeldin Caglar Bey
Mehmet abi benimde boyle detaylari ohrendigim iyi oldu
Caglar bey bende bu hobide yeni sayilirim. Nasip olursa yeni bir ise baslayacagi sadece pazar gunleri uygun olurum
Mesafemiz pek uzak sayilmaz izmir aliaga tarafinda olacagim. Nasipse takrar gorusuruz

• Beğen
Merhaba

Hoşgeldiniz Çağlar bey :saygilar: Helikopter modelcisi demek , bazen yalnızlık demek olabiliyor.Ancak yaşadığınız yerde bir kişi bile varsa , o kişiyle tanışıp , hobiye devam etmenizi şiddetle öneririm... :saygilar:

• Beğen