Merhaba. Antalya'da yaşıyorum, içmimarım. Yaklaşık 2 yıl önce blade cx3 ve phoenix sim ile başlayıp bir süre sonra ara vermiştim. Bir ay önce thk dan c135 (radyosuz) aldım ve elimdeki cx3 ün reciever ını ona takarak (kumandada da gerekli invert ayarlarını deneme yanılma işe yaparak) tekrar rc dünyasına girdim. Coaxial dahi olsa büyük ebatlı helinin zevkini alıyorum. Benim için modelin gerçekçi hareketler yapması önemli. Daha sonra araştırarak sıfır v911-2 aldım. Bu arada 6 kanallı modellerle similasyonda defalarca kırım yaptım. Binlerce dolar gitmiştir. v911, c135 ve similasyonla beynimi günden güne eğittiğimi farkediyorum. Modele gerçekçi hareket verebilmek için plotajımı geliştirmek şu andaki amacım. Belki bana uzak olduğu için 3d şu anda çok cezbetmiyor.
Bundan sonraki düşüncem iyi bir kumanda ve 450 ölçüsünde bir align veya tarot edinmek veya toplamak (toplamayı başarabilirim, ama ayarlar korkutmuyor değil). Kumanda olarak da dsm2 dsmx protokolü düşünüyorum. Blade cx3 den gelen bir durum olabilir.
Sonuç olarak doğru yönlendirmelere ihtiyacım var, yorumlarınızı bekliyorum.
Not: forumlardan şimdiye kadar değişik konularda yararlandım, ancak çok nadir üye oldum. Bu alemde de yeni sayılırım.
Bundan sonraki düşüncem iyi bir kumanda ve 450 ölçüsünde bir align veya tarot edinmek veya toplamak (toplamayı başarabilirim, ama ayarlar korkutmuyor değil). Kumanda olarak da dsm2 dsmx protokolü düşünüyorum. Blade cx3 den gelen bir durum olabilir.
Sonuç olarak doğru yönlendirmelere ihtiyacım var, yorumlarınızı bekliyorum.
Not: forumlardan şimdiye kadar değişik konularda yararlandım, ancak çok nadir üye oldum. Bu alemde de yeni sayılırım.