merhaba

yula50

Yeni Uye
s.aleyküm arkadaşlar ben istanbuldan yusuf bende uzun süredir hoby işlerine merak sarıyorum ilk karada başladı şimdi havaya merak sardım :) nitrolu anssman marka onroad bi aracım var 2 sene kadar onunla oyalandım gerek tamiri gerek arızası gerekse parçalarıyla ne kadar kara aracı olsada yüksek hızlarından dolayı risk herzaman var kazalar kaçınılmaz oluyor. şimdi risk in daha büyük olduğunun farkındayım ve giriş seviyesi düşük bütceli bi quatla başlamak istiyorum aslında banggood dan gördüğüm eachine fvp250 modeliyle başlamak istiyorum siz neler önerirsiniz tavsiyelerinizi bekliyorum

merhaba

Tesekkurler arkadaşlar sağol un

merhaba

Hoşgeldiniz Yusuf Bey,

Üye kimlik kartınızda nick name veya kısaltma (yula50) değilde isminizi kullanırsanız sonraki mesajlarınızda size adınızla hitap edebiliriz. ;)

Tahmin ediyorum forumda vakit geçirdiğinizde epey faydalı bilgi bulabileceksinizdir.

Keyifli forumlar. :saygilar:

merhaba

Aramıza Hoşgeldiniz Yusuf Bey.

merhaba

Tesekkur ederim arkadaşlar hepinize. İnşallah arkadaşın dediği gibi 4 tekerden 4 pervaneye sikintisiz geçersiz :) aslında oyuncak helikopter ucurdum ama modellerin daha zor olduğunun farkındayım. Karada bile bir keresinde aracı ormanda kacirmistim da çalılıkların arasından zor cikarmistim :)

merhaba

Aslında belirttiğim modeli toplamak yerine ( eachine 250 fpv ) kullanılmış bi arkadaşın topladığı modeli mı satın almalıyım karar veremedim

merhaba

Selam toplamak güzel ama sabır, para, el becerisi, elektronik bilgisi ve zaman gerekiyor.Bende kafadan sabır olmadığından iki modelimide ustalardan aldım.çokta faydaları oldu.önerim apm, naze32 10 dof gibi içerisinde barometresi olan kartlar ile başlaman

Sent from my iPhone using Tapatalk