Merhaba - Yücel Yaradılmış

yaradilmisyucel

Yeni Uye
Ben Yücel Yaradılmış Ankara'dan herkese selamlar uzun zamandır vakit ayırmadıgım helilerimi tekrar gün yüzüne çıkarttım

Aramıza hosgeldiniz Yücel Bey %p Anlaşılan modelcilik konusunda tecrübelisiniz :) Hobiye bir ara verilmiş fakat geri dönülmüş galiba :)

Ara veren hep dönüyor nedense :laugh: Nasıl bir hobidir yauu...

Hoşgeldiniz, keyifli forumlar ;)

Aslında bırakmamıştım ara vermiştim bu arada teknoloji bayağı ilerlemiş 12s setuplar fbl sistemler falan

yücel yaradılmış' Alıntı:
Aslında bırakmamıştım ara vermiştim bu arada teknoloji bayağı ilerlemiş 12s setuplar fbl sistemler falan
Siz en son nerede kalmıştınız Yücel Bey :rolleyes: Kaç sene önce hangi modelle ara vermiştiniz ? Hobideki tecrübeniz nedir ? gibi detayları paylaşabilirsiniz, sizi biraz daha yakından tanıma imkanına sahip oluruz.

Hoşgeldiniz Yücel Bey,

Bu virüs bir kere kana karıştımı bir daha çıkmıyor. Belki baskılanabiliyor ancak koşullar gereği. :laugh:

Keyifli Forumlar. :saygilar:

[Video]: Merhaba - Yücel Yaradılmış

2009 da kızım doğduğunda ara vermiştim 450 copterx var eski düzen kurulu hs65mg servolar gy401 ve s9254 birde o zaman topladığım ama hiç çalıştırmadıgım trex 600 nitro var haftaya çalıştıracam onuda

Hoş geldnizi Yücel Bey :saygilar:

Ayrıca ufak fakat keyifli Ankara Grubumuzada hoş geldiniz demek isterim :) :)p Ara ara buluşmalar gerçekleştiriyoruz. Sizleride aramızda görmekten memnun oluruz.