Merhaba VTOL projeleri için buradayım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Can Pekdemir

Yeni Uye
Yasaklı
İlgi Alanı
Hepsi
Öncelikle Merhabalar. Aranızda yeniyim adım CAN PEKDEMİR.Aslında bir arayış içerisinde olduğumdan burdayım...
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
bu videodaki modeli araştırırken sizi buldum.Sanırım buna benzeyecek :) 3-5 kg arasında yük taşıtabilirseniz bu çalışmayı sizden satın alabiliriz. :) Fassfood ürünleri taşıyabileceğimiz bir vtol projesine ihtiyacımız var.Bu konuda da her türlü fikrinize açığız :)

Adınız / Soyadınız
can pekdemir
Nereden Katılıyorsunuz
ERZURUM
İlgilendiğiniz Model
Hepsi
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
yok
Satıcı olmadığınızı biliyorum da hocam gece gece agrasifsin...Ama bilgisini satmak isteyen ve bana yardımcı olmak isteyen birisi çıkacaktır.Çay iç sinirini alır :)

• Beğen
Tepkiler: kenan özendi
Satıcı olmadığınızı biliyorum da hocam gece gece agrasifsin...Ama bilgisini satmak isteyen ve bana yardımcı olmak isteyen birisi çıkacaktır.Çay iç sinirini alır :)
Kenan Beyin agresif olduğunu nasıl anladınız ?? Ayrıca çayın sinir almadığı kesin . Bakınız Rize ve Trabzon ... Bir tane ses tonu alçak ve agresiflik sevyesi ortalama %80in altında olan birini bulmanız neredeyse mümkün değil .
Bu forum hobi amaçlı kurulduğu için fikirleri de satmıyor ücretsiz paylaşıyoruz . Siz ihtiyacınız olan hava aracını 3-5 video daha izler , 2-3 ay araştırma yaparsanız kendiniz yapabilir sevyeye gelirsiniz . En kötü bu zaman zarfı içinde bu aracı satın alacağınız sayfayı bulursunuz . Mesela banggood mesela aliexpress .

Merak ettiğim , Erzurum gibi bir yerde bu aracı uçurmak ve 3-5 kilo faydalı yük taşımak için nasıl izin alacaksınız ?

@Can Pekdemir yanlış yerdesiniz. O yüzden sizin değerli vaktinizi daha fazla almayalım biz. :saygilar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...