Merhaba RcKolik Ailesi

rcepkaya

Uçuyorum öyleyse varım.
Herkese merhabalar,

Direk muhabbete girecektim ama buraya uğramadan yola çıksam beni taşlardınız herhalde :laugh: Ben Antalyadan Recep. 24 yaşında ziraat mühendisiyim :saygilar: heli yle özellikle de multicopterlerle ilgileniyorum. yoğun bi modelcilik tecrübem yok ama; yaklaşık 50 metreden wltoys v913 markalı oyuncağı stall a düşürmüşlüğüm vardır :halay: şu an kullandığım bir model yok ama sipariş ettiğim bir model var, beklemedeyim; heyecanlıyım :yuppi:

Şimdiden herkese teşekkür ederim :RCKolik:

Merhaba RcKolik Ailesi

Hoşgeldiniz Recep bey keyifli forumlar :RCKolik:

Merhaba RcKolik Ailesi

ogulcan acar' Alıntı:
Hoşgeldiniz Recep bey keyifli forumlar :RCKolik:

hoşgördük oğulcan bey, forumun keyifli olaçağından şüphem yok; umarım bende keyif katabilirim :)

Merhaba RcKolik Ailesi

Hoşgeldiniz Recep Bey,

Keyifli forumlar. :saygilar:

Merhaba RcKolik Ailesi

Hoşgeldin Recep abi keyifli forumlar dilerim :saygilar: :thumbup: :RCKolik:

Merhaba RcKolik Ailesi

arkadaşlar hepinize ilginiz için şimdiden teşekkürler, bende ailenin bi ferdi alarak üstüme düşeni yapmaya çalışcam artk :saygilar:

Merhaba RcKolik Ailesi

Bir merhaba diyerek gerçekten taşlanmaktan son anda kurtulmuşsun Recep Bey :laugh:

Neyse şaka bir yana aramıza ve forumumuza hosgeldin :RCKolik: Umarım sipariş verdiğin ve yolda olan model, oyuncak sınıfına giren bir model değildir ;)

Yeni hobin şimdiden hayırlı olsun. Inşallah en az bizler kadar sen de zevk alırsın bu işten :)

Merhaba RcKolik Ailesi

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Bir merhaba diyerek gerçekten taşlanmaktan son anda kurtulmuşsun Recep Bey :laugh:

Neyse şaka bir yana aramıza ve forumumuza hosgeldin :RCKolik: Umarım sipariş verdiğin ve yolda olan model, oyuncak sınıfına giren bir model değildir ;)

Yeni hobin şimdiden hayırlı olsun. Inşallah en az bizler kadar sen de zevk alırsın bu işten :)

saolun Mehmet Bey,

yeni aldığım model oyuncak sınıfından diil artk, işe başlayınca kıydım paraya dji phantom 2 aldım. sizler kadar zevk alacağımdan eminim :saygilar: