Merhaba Rckolik ailesi :)

CheLioS

Yeni Uye
Merhabalar , ben Mehmet 21 yaşındayım Balıkesir'liyim , Öğrencilik hayatımı Eskişehir de sürdürüyorum. Rc konusunda kendimi geliştirmenin yöntemlerini ararken karşılaştığım bu site beni çok mutlu etti . Herkesin bir birine karşı gerçekten bir aile ortamı kadar sıcak olması beni çok etkiledi :) Bu sıcaklığı daha çok hissedebilmek ve üyeleri biraz daha tanıyabilmek adına ilgim olmayan bir çok konuyu bile okudum her birinde o kadar içten yazılmış kutlamalar ve tebrikler gördüm. Keşke çok daha önce karşıma çıksaydı bu site. Aranızda olduğum için çok mutluyum.

Güzel geri bildirimler için teşekkür ediyor, aramıza ve forumumuza hosgeldiniz diyorum Mehmet Bey :RCKolik:

Aramıza hoşgeldin Mehmet. :halay:

Teşekkürler ve keyifli forumlar. :saygilar:

Merhaba Mehmet bizlere katılmana çok memnun oldum :RCKolik:
Hoşgeldin aramıza, umarım ilerleyen günlerde arkadaşlarla ve üstatlarla tanıştıkça daha çok memnun olacağını ümit ederim ;)
Sana keyifli forumlar dilerim :saygilar:

Ynt: Merhaba Rckolik ailesi :)

Mehmet Barbaros' Alıntı:
Merhabalar , ben Mehmet 21 yaşındayım Balıkesir'liyim , Öğrencilik hayatımı Eskişehir de sürdürüyorum. Rc konusunda kendimi geliştirmenin yöntemlerini ararken karşılaştığım bu site beni çok mutlu etti . Herkesin bir birine karşı gerçekten bir aile ortamı kadar sıcak olması beni çok etkiledi :) Bu sıcaklığı daha çok hissedebilmek ve üyeleri biraz daha tanıyabilmek adına ilgim olmayan bir çok konuyu bile okudum her birinde o kadar içten yazılmış kutlamalar ve tebrikler gördüm. Keşke çok daha önce karşıma çıksaydı bu site. Aranızda olduğum için çok mutluyum.

Merhabalar Mehmet bey aramıza hoşgeldiniz dediginiz gibi bu sitede abiler arkadaşlar çok sıcak ve bir aile ortamı var :) sizide aramızda gördük bizde mutlu olduk :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aramıza hoşgeldin..

Hoş geldin Mehmet Barbaros. Keyifli forumlar %p

Ynt: Merhaba Rckolik ailesi :)

Foruma hoşgeldiniz mehmet bey

Mehmet bey , hoşgeldiniz , keyifli forumlar :RCKolik: