Merhaba RCKolik ailesi;

Baran Turan

Yeni Uye
İlgi Alanı
Uçak
Herkese merhaba adım Baran Turan 25 yaşındayım ve model uçaklar ile ilgileniyorum. Ortaokul yıllarımda THK kursları ile plançr modeller yaparak modelciliğe başladım ve THK model uçaktan kendime bir wingdragon 4 alarak ilk modelciliğe gerçek bir adım attım. O uçağım o yaşlarda bana gayet yetiyordu yaşım ve malum maddiyat gereği öyle de olmalıydı. Aldığım extra bataryalarla bozulan servolarla ve yapılan onarımlarla devam ettim. Daha sonrasında bir calmato ve harmon rocket3 topladım. Üniversite yıllarımda çok ilgilenemedim başka yoğunluklarım olduğu için fakat tuzlada bol bol istanbul orhanlı grubunu izlemeye ve sohbete zaman buldukça giderek hobimi sıcak tutmaya çalıştım. Üniversiteden mezun olduktan sonra hobime işim gereği uzak yol denize açılıp kalan izinde de pek vakit bulamıyordum fakat bu aralar malum covid19 nedeniyle evde fazlasıyla zaman geçirince modellerimi elden geçirmek istedim. Araştırmalar yaparken rckolik forumunu gördüm ve katılmak istedim.

Adınız / Soyadınız
Baran Turan
Nereden Katılıyorsunuz
İstanbul
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
3 yıl
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Detaylı tanışma konusu için özellikle teşekkür eder, aramıza hoşgeldiniz deriz :RCKolik: