Merhaba Rckolik Ailesi.

İlgi Alanı
Uçak
Öncelikle Merhaba Rckolik Ailesi diyerek herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Sayfanızı şu karantina günlerinde tekrar depreşen model uçak ilgim sayesinde internette gezinirken keşfettim. Bu güne kadar farklı öncelikler sebebiyle, model uçak konusunda bir türlü ilgi aşamasından uygulama aşamasına geçemedim. Ama artık sıranın buna geldiğini hissediyorum ve tamamen başlama konusunda kararlıyım. Tabi ki bu konuda referans alacağım tek kaynağın Rckolik olduğunu anladım. Henüz forum kullanımında acemiyim, biraz karışık geldi ama kullandıkça çözeceğim. Rc uçakla ilgili konularda bilgim yok denecek kadar az. Ama bir kaç günlük araştırmam sonucunda trainer modeli 46lık 2 zamanlı nitro motorla başlamaya karar verdim. Kesinlikle elektrikli motor olmaz. O motorun sesini duymam ve çıkan dumanının kokusunu almam lazım ki her zaman bunu hayal ederim. Mersin'de yaşıyorum, 34 yaşında bir bankacıyım. Uçarken ya da yerde hazırlık/bakım yaparken seyredebileceğim arkadaşlar bulabilirsem Mersin'de, hemen takılır gider izlerim. Tabi şu sıkıntılı günleri geride bıraktığımızda... Şimdiden Hoşbuldum..

Adınız / Soyadınız
Zafer Emre Eski
Nereden Katılıyorsunuz
Mezitli/Mersin
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
Tecrübe:Min. İlgi:Max.