Merhaba RCKolik Ailesi

İlgi Alanı
Multikopter
Selamlar Arkadaşlar,

Ben Burak. Yazılım Geliştiricisiyim. Drone dünyasına IHA1 eğitimine katılarak giriş yapmış oldum. Henüz bir Drone'a sahip olmasam da neden kendim yapmayayım diye düşünüyorum :) Tanıştığıma memnun oldum. Herkese iyi forumlar.

Adınız / Soyadınız
Burak HAYIRLI
Nereden Katılıyorsunuz
Şanlıurfa
İlgilendiğiniz Model
Multikopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
Yok
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Keyifli ve güzel bir forum dileriz :RCKolik:

Baştan paylaşmış olalım, bizler forum ortamında pek “Drone” ve “Droner” kelimelerini kullanmayı sevmiyoruz. Sebebini ise şu yazıda bulabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Burak HAYIRLI
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Keyifli ve güzel bir forum dileriz :RCKolik:

Baştan paylaşmış olalım, bizler forum ortamında pek “Drone” ve “Droner” kelimelerini kullanmayı sevmiyoruz. Sebebini ise şu yazıda bulabilirsin.

Hoşbulduk hocam. Çok teşekkür ederim. Uyarı anlaşılmıştır :)

Hocam bu arada ben onlarla ilgili sorular sormak istiyorum ama siz o kelimeleri forumda kullanmayı sevmediğinizi söylediniz. Bu durumda IHA desek uygun olur mu? :)

Hocam bu arada ben onlarla ilgili sorular sormak istiyorum ama siz o kelimeleri forumda kullanmayı sevmediğinizi söylediniz. Bu durumda IHA desek uygun olur mu? :)
İHA da olabilir ama biz genelde fiziksel yapısına göre Quad, Multi, Hexacopter kullanmayı tercih ediyoruz.

Drone dunyasi diye bisey yok, olsa olsa drone cehennemi diye bisey olabilir ? Modelcilik dunyasi var.

Mehmet abinin dedigi gibi eger kol sayisi belli ise buna gore, veya kisaca multikopter, veya kisaca multi denebilir. Zira iha dedigimiz kume sadece multilerden degil, ucan tum insansiz hava araclarindan olusuyor.

Drone dunyasi diye bisey yok, olsa olsa drone cehennemi diye bisey olabilir ? Modelcilik dunyasi var.

Mehmet abinin dedigi gibi eger kol sayisi belli ise buna gore, veya kisaca multikopter, veya kisaca multi denebilir. Zira iha dedigimiz kume sadece multilerden degil, ucan tum insansiz hava araclarindan olusuyor.

IHA1 Pilot sertifikası alınca sanırım ben şimdiden biraz havalandım ?? gerçi şu an bu sertifikaları almak çok kolay da neyse?.