Merhaba Rc Kolik

selcuktuncer

Tecrübeli Uye
Merhabalar. Uzun süredir konuları takip ediyorum okuyorum ve son zamanlarda aktif olarak yazmayada başladım ve kendimi tanıtmanın tanışmanın iyi olacağını düşündüm

İsmim Selçuk
İstanbul Beylikdüzü
Sakaryalıyım
Özel bir inşaat firmasında Özel Kalem Müdürüyüm
Yaş 29
Evliyim
Asıl Hobim : Kara araçları Off Road ( HPI 4WD Trophy Truggy 4.6cc Aracına sahibim)
Simulasyon: Phoenix 5.0
Sim Kumanda: THK

yeni Aşkım 2 senedir Helikopter oldu. Hexa veya quad sevdamda devam ediyor. Takipteyim Konuları

Rckolik gibi yardımsever ve paylaşmayı seven insanların olduğu yerlerde bulunmak biz acemiler için büyük şans. 4 kanalda usta 6 kanalda çömezinde altında bir tecrübem var.
Umarım sizlerden çok şey öğrenirim. yeni bir modelle 6 kanala geçtim ama sadece kağıt üzerinde :( sim çalışıyorum. ama heliyi kırdım birazcık...
Konumu okursanız sevinirim
https://www.rckolik.com/v977-ilk-kullanim-yedekler-6-kanal-korkusu-t4421.0.html;msg36762;topicseen#msg36762

Yardımlarınızı bekliyorum. Saygı ve sevgilerimle.

Merhaba Rc Kolik

Merhaba Selcuk Bey,

Forumumuza ve aramıza hosgeldiniz :thumbup: Diğer forumdan takip edebildiğim kadarı ile tam bir Wltoys ürünleri hayranısınız ve 4 kanal hemen hemen tüm modellerini denediğiniz.

Şahsi fikrimi sorarsanız 6 kanala geçmek için geç bile kaldınız ;) Sizin de fark ettiğiniz üzere 6 kanal farklı bir dünya ve modelci olarak kendini geliştirmek isteyen herkesin mutlaka geçmesi gereken bir model.

Evet baştan tam bir eziyet ama yılmadan simulator çalışmaları sonrası 1 eşik var, onu aşınca inanın 4 kanal modellere dönüp bakmayacaksınız bile, bundan emin olun. Fakat bunun için başlarda çok sabırlı olmak gerekiyor. Biz de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

Şimdiden 6 kanal maceranız hayırlı olsun :thumbup:

Merhaba Rc Kolik

Merhaba Selçuk Bey,

Forumumuzda size yardımı dokunabilecek birçok bilgiye erişebileceğinizi düşünüyorum. Konuların yeterli olmadığı durumlarda da yardımlaşmaya devam ediyoruz hep birlikte. :RCKolik:

Keyifli Forumlar. :saygilar:

YNT:) Merhaba Rc Kolik

Merhaba Selçuk bey, :) :

foruma ve aramıza hoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerim. :saygilar:

Merhaba Rc Kolik

Selçuk bey , aramıza hoşgeldiniz , görüyorum ki tüm WL toys serisini tamamlamışsınız.Biraz simülatör tecrübesi ile 6 kanal biraz daha büyük boyuta geçme kıvamına geldiğinizi düşünüyorum.En azından stick hakimiyeti ve yön kavramları oluşmuştur, simülatör ile herşey yerine oturacak.Hele bir de 450 sınıfı bir heliyi hoverde tutunca , bu virüs ömür boyu sizi terketmeyecektir..... :laugh: :saygilar:

Merhaba Rc Kolik

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Merhaba Selcuk Bey,

Forumumuza ve aramıza hosgeldiniz :thumbup: Diğer forumdan takip edebildiğim kadarı ile tam bir Wltoys ürünleri hayranısınız ve 4 kanal hemen hemen tüm modellerini denediğiniz.

Şahsi fikrimi sorarsanız 6 kanala geçmek için geç bile kaldınız ;) Sizin de fark ettiğiniz üzere 6 kanal farklı bir dünya ve modelci olarak kendini geliştirmek isteyen herkesin mutlaka geçmesi gereken bir model.

Evet baştan tam bir eziyet ama yılmadan simulator çalışmaları sonrası 1 eşik var, onu aşınca inanın 4 kanal modellere dönüp bakmayacaksınız bile, bundan emin olun. Fakat bunun için başlarda çok sabırlı olmak gerekiyor. Biz de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

Şimdiden 6 kanal maceranız hayırlı olsun :thumbup:

çok teşekkür ederim Mehmet bey. gerçekten sözleriniz cesaret veriyor. yardım sever karakteriniz herşeye değer. sim çalışmaya vakit ayırmam gerektiğinin farkındayım. ve en değerli şey zaman benim için şu sıralar. bakalım nasıl olacak bu maceram hayırlısı

Merhaba Rc Kolik

Türker Akgün' Alıntı:
Merhaba Selçuk Bey,

Forumumuzda size yardımı dokunabilecek birçok bilgiye erişebileceğinizi düşünüyorum. Konuların yeterli olmadığı durumlarda da yardımlaşmaya devam ediyoruz hep birlikte. :RCKolik:

Keyifli Forumlar. :saygilar:

Türker bey sizin gibi tecrübeli büyüklerimizden destek almak bu hobi sevdalıları için büyük cesaret kaynağı çok teşekkür ediyorum

Merhaba Rc Kolik

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Selçuk bey , aramıza hoşgeldiniz , görüyorum ki tüm WL toys serisini tamamlamışsınız.Biraz simülatör tecrübesi ile 6 kanal biraz daha büyük boyuta geçme kıvamına geldiğinizi düşünüyorum.En azından stick hakimiyeti ve yön kavramları oluşmuştur, simülatör ile herşey yerine oturacak.Hele bir de 450 sınıfı bir heliyi hoverde tutunca , bu virüs ömür boyu sizi terketmeyecektir..... :laugh: :saygilar:

Hakan bey hoşbuldum gerçekten. umarım dediğiniz gibi olur. gerçekten bende sevda oldu bu heli işi. ama bir o kadarda ümitsizim bu 6 kanalda. bakalım zaman neyi gösterecek.

Merhaba Rc Kolik

Hos geldin selcuk. Keyifli ucuslar :agreed:

Ynt: Merhaba Rc Kolik

Aramiza hos geldiniz selcuk bey iyi forumlar..

Merhaba Rc Kolik

Teşekkürler Celalettin bey, Bulut bey, oğulcan bey....