merhaba. kds marka bşr rc aldım

Gürkan Öztop

Yeni Uye
İlgi Alanı
Hepsi
bir kişiden kds 450 rc kopter aldım. hobi ye giriş yapayım dedim.
drone ve küçük çaplı aletler uçurdum.

kds ile birlikte yola devam etmek istiyorum.

Adınız / Soyadınız
Gürkan Öztop
Nereden Katılıyorsunuz
Eskişehir
İlgilendiğiniz Model
Helikopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
9
Gürkan bey hoşgeldiniz. Kds 450 helikopter adında bir konu açıp tüm sorularınızı, paylaşımlarınızı dökümente edebilirsiniz. uçuş videolarını youtube'a yükleyip link de paylaşabilirsiniz. Ama önce similasyon çalışmanızı tavsiye ederim. Bunu kabullenmek için 2 tane helikopter parçalamaya gerek yok, benim yaptığım gibi...

Gürkan bey hoşgeldiniz. Kds 450 helikopter adında bir konu açıp tüm sorularınızı, paylaşımlarınızı dökümente edebilirsiniz. uçuş videolarını youtube'a yükleyip link de paylaşabilirsiniz. Ama önce similasyon çalışmanızı tavsiye ederim. Bunu kabullenmek için 2 tane helikopter parçalamaya gerek yok, benim yaptığım gibi...
çok haklısınız. simülasyon kurdum pc ye rc helix isimli sanırım. ancak kumandayı tam tamıtamadım onunla uğraşıyorum.
gördüğüm kadarıyla gerçekten çok zor, aynı zamanda bir okadar keyifli olacak sanırım.
aldığım sistemin alıcısında ve vericide sıvı teması varmış veeiciyi tamir ettim ama alıcı galiba çaşılmıyor. birde kds 8ch bir alıcı bulmam gerekecek.

Adı : GÜRKAN
Soyadı : ÖZTOP
Nereden : ESKİŞEHİR
Mesleği : TEKNİSYEN
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : HELİ/ARABA/DRON
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: PROFESYONEL OLMADAN ~7 YIL
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : İNTERNET ARAŞTIRMALARI ESNASINDA
Kullandığım Model(ler) : 3,5 KANAL AMATÖR HELİKOPTERLER. HSP RACİNG RC CAR, KENDİ TOPLADIĞIM RC BOAT. ŞU AN KDS 450 İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUM.

ESKİŞEHİR DE BULUNAN ÜSTADLARIM BU YAZIMI GÖRÜRLER İSE ONLARDAN BANA YARDIMCI OLABİLMELERİ KONUSUNDA DESTEK RİCA EDECEĞİM...

• Beğen
Tepkiler: Ahmet ATICI