merhaba- İbret olsun diye Kalacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cem genc

Yeni Uye
İlgi Alanı
Hepsi
merhaba
adim cem genc

Adınız / Soyadınız
cem genc
Nereden Katılıyorsunuz
urfa
İlgilendiğiniz Model
Hepsi
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
hepsi
ne oldu lan siz banned yapsaniz da ben bu hesabi acarim msj yazmam gene acarim isdedim yere girerim
sizin hesap bannedlemem gerek yok tanitik oldukdan sonra ankara sizin hesabi bannedler anladinmi lan yavsak hani gulusem yok dedin ya isde bende sana bundan dedim laf laf konusma isdersen bunuda bannedle onemli deyil ben gene acarim hesap kendime serefsiz anladinmi isdedim kadar hesap acarim sen konusursun bos konusursun ben gene hesap acarim gendime anladin mi ama sen gene konusursun bos konusursun anladi

Tamam bu sefer farklılık yapalım ☺ ve hesabı banlamayalim.
Bakalım kim sana yardımcı olacak merak ediyorum.

cok kolay hesap acarim baska konu acarim baska bisey derim baska isimle acarim o zaman gorun sen bu kadar kolay isdersen bannedle cok da umrumda x

"Lan", "yavsak", "serefsiz" sözleri nedeniyle kendine yasal yollardan iş açabilirsin. Bu tutumun kendini mahkemede bulmana neden olabilir.

dogru soyluyon bu yoneti saden adam olsa duzgun konusur birde hep banned lemez o kendi bisey sanlediyor bu sitenin kapanacani biliyor isdese mit bannedler bunu kimin kolu uzun onu bilmiyor

Benim bu arkadaştan bir ricam var . Bu arkadaş kendi anadili neyse o dilde yazsın . En azından anlatmak istediğini anlayalım .
Eğer oluşturmaya çalıştığı multikopterle hala şu veya bu sebepten dolayı sorun yaşıyorsa multikopteri bana göndersin herşeyini tam takır çalışır ve multikopteri uçar vaziyete getiririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...