Merhaba herkese
Aramıza hoşgeldin Engin ,
Dün konunu görmemize rağmen bir yorum yazmadık (Emre Bey'in dondurma şakası hariç
), sebebini forumumuzu takip ettikçe daha iyi anlayacaksın.
Bu ortamda oldukça kaliteli , yardımsever abilerinle tanışacaksın , önce kendini tanıtman önemli.Kahveye girince bile selam vermek icaptır,burası da öyle.Üstelik bu selamsızlık malesef toplumumuzda hızla yayılan olumsuz bir davranış.Gençlerimizin saygı,sevgi,alçakgönüllülük gibi erdemli duyguları sergilemeleri için , minik yaptırımlar uygulamak zorundayız.Çünkü burada herşey hobiden ibaret değil, esas itibar ettiğimiz , güzel huylu,selam verilebilecek, güvenilir ve saygı duyulacak insanlarla tanışmak ve kaynaşmaktır.Biz büyük bir aileyiz.Yani tüm yatırımımızı aslında insana yaptık...Hobi her zaman 2.plandadır...
Bunları açıklama gereği hissettim , çünkü ,dün konuna cevap verilmemesini , şahsına yapılan bir hareket olduğunu düşünmemen için.Bu genel tavrımızdır , ve gerçekten candan gelip te , kaynaşmak isteyen kardeşlerimize de , her türlü konuda , elimizden gelen yardımı da yaparız.
Mehmet bey konunu kilitlemiş , senden forumumuzu dikkatlice okumanı rica ediyorum.Bize mümkünse kendini biraz daha detaylı tanıt,mesela pilotaj seviyen, hobideki hedefin , hobiyi devam ettirmen için ayırdığın bütçen gibi konularda bizleri bilgilendirirsen , sana çok daha hızlı şekilde yardım edilecektir.
Murat bey'i de forum ortamından tanıyoruz.Kendisi Karadeniz grubunun , bu hobiye gönül vermiş fertlerinden birisidir.Yani bu şu demek , aldığın modelde yardımsız kalmayacaksın demek.
Fakat pilotaj seviyeni bilmediğimiz için, şimdi sana birşeyler yazmak istemiyorum,zira aldığın modeller hem pilotaj,hem bilgi birikimi gerektiren , hatta bazen usta modelcileri bile yoran clone modeller.Modelleri kötülediğim falan düşünülmesin , parası oranında kaliteye sahip , uçarlığı ispat edilmiş modeller fakat , 250 sınıfı ciddi pilotaj ister mesela , clone bir helinin ayarlarını tutturmak ustalık ve tecrübe ister.Bu açıdan , önce konularımızı oku , sonra modellerinin klavuzlarını iyice anla , daha sonra takıldığın bir yer olursa , çekinmeden bizlere sormanı rica ediyorum.
Neyse , biraz uzun bir hoşgeldin oldu ama , bizleri de anlamış olduğunu tahmin ediyorum.Keyifli forumlar dilerim.........