< Merhaba Forum >

Mustafa ÇOBAN

Kıdemli Uye
Web sitesi
www.kervansaraykahve.com.tr
İlgi Alanı
Heli
Merhaba Forum / Merhaba Arkadaşlar.

Arkadaşlar "Günaydın forumu" çok kullanıyoruz ama bana öğlen veya akşam oraya yazmak değişik geliyor, akşam foruma girip yorumlar yazmak selamsız sabahsız gibi oluyor ondan dolayı eksikliğini hissettiğim Merhaba Forum konusunu açıyorum. ( Yanlış olduğunu düşünüyorsanız silinebilir.) :RCKolik:

Merhaba Forum

sohbet muhabbet açısından iyi olacaktır muhakkak. hatta üyesi olduğum çoğu forumda böyle bir alan vardı.
ancak yanlış hatırlamıyorsam burada da var böyle bir alan. geçen gözüme çarpmıştı sanki.

Merhaba Forum

Gereklilik ve kullanımı olarak tam emin olamadım ama bakalım kullanımı nasıl olacak :D

Merhaba Forum

Merhaba arkadaşlar , ya ben bu başlığı görünce , birisi yeni üye olup , tanışma başlığı açmış sandım... :D , yazılarını falan büyütüp , kırmız renklimi yapsak , konuların arasında kayboluyor... :laugh:

Merhaba Forum

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar , ya ben bu başlığı görünce , birisi yeni üye olup , tanışma başlığı açmış sandım... :D , yazılarını falan büyütüp , kırmız renklimi yapsak , konuların arasında kayboluyor... :laugh:

Hakan abi kasım ayı içerisinde Burdur da olacağım. haberin olsun. Artık ağanın eli tutulmaz derler :D

Merhaba Forum

onur turan' Alıntı:
Hakan abi kasım ayı içerisinde Burdur da olacağım. haberin olsun. Artık ağanın eli tutulmaz derler :D

Başım gözüm üstüne Onur , henüz ağa olamadım ama :D , sen gel , elimden gelen misafirperverliği görürsün kardeşim... :saygilar:
Hayırlı bir ziyaret inşallah , kolay kolay büyükşehirde yaşayanların yolu Burdur'dan mecbur kalmadıkça geçmez ama :laugh: , iş durumu falan mı var inşallah...

Merhaba Forum

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Başım gözüm üstüne Onur , henüz ağa olamadım ama :D , sen gel , elimden gelen misafirperverliği görürsün kardeşim... :saygilar:
Hayırlı bir ziyaret inşallah , kolay kolay büyükşehirde yaşayanların yolu Burdur'dan mecbur kalmadıkça geçmez ama :laugh: , iş durumu falan mı var inşallah...

abi Allah razı olsun varlığın yeter :)
büyükşehir işine gelince dünya bir bütün olarak sunulsa ille de Burdur derim o kadar seviyorum :)
eş dost ziyareti olacak abi.