Merhaba Epey Zaman Oldu

İlgi Alanı
Hepsi
Merhaba dostlar 96 yılından beri rc uçak ile başlayan modelcilik hevesim türlü alanlarla birkaç sene öncesine kadar geldi. Birkaç senedir pek ilgilenmiyordum ancak arada uçak uçurmak istiyorum bir de 15 yaşındaki oğlumu bu hobiyle tanıştırmak istiyorum.

Adınız / Soyadınız
Ali Haydar Öztürk
Nereden Katılıyorsunuz
Istanbul
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
23 sene
Hoş geldiniz Ali Haydar bey :) Oğlunuzu helikopterlerlede tanıştırmanızı tavsiye ederim :D

Hoş geldiniz.
Başlangıcınıza hayli zaman olmuş. (25 yıl)
Hemde patlarlı ile başlamışsınız. ?
Oyun başındaki çocuğu dışarılara çıkarmak fikriniz de takdire değer. Çocuklarda bağımlılık yapan pc oyunların sıkıntı maalesef...
Basit yapım teknikleri ve kolay hazırlanıp uçurulabilirliği ile delikanlıyı foam esaslı elektrikli modellere yöneltmeniz daha çabuk konuya ısınma nedeni olabilir.;)
Şimdiden kolay gelsin.

Ali Haydar bey selamlar.Aramıza hoşgeldiniz diyor, forumumuzda güzel vakit geçirmenizi dileriz.

Çok teşekkür ederim, mevcut şartlar modelcilik yapmaya elverişli olmasa da bence çok keyifli bir hobi ama emek gerekiyor sebat gerekiyor bunlar yeni nesilde pek yok malesef. Ben 96 yılında ilk kitten topladığım uçağı 3 ayda toplamıştım. Simulator yoktu o zamanlar ilk havada kalma sürem 15 saniye olmuştu tekrar tamir etmem 15 gün sürdü ardından 15 saniye daha havada kalmıştım. Arf kitler de yoktu o zaman filim çekerdim evdeki ütüyle. :lol: