merhaba . ben serhat

Serhat Saygın

Yeni Uye
İlgi Alanı
Uçak
Babam yılların modelcisi. Şu aralar imkan olmadığı için simulatörden uçurmak istiyor modellerini. Buradan yardım alabilecegimi zannediyorum. herkese iyi akşamlar

Adınız / Soyadınız
Mustafa Saygın
Nereden Katılıyorsunuz
istanbul
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
2
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Aramıza ve foruma hoş geldiniz @saygin3433.

Kayıt olurken açıkça belirtildiği üzere forum kuralları nickname kullanmıyoruz. Lütfen Profilinizdeki Kullanıcı Ad-Soyadınızı güncelleyiniz.

Bir de profil kısmına yaş olarak 45 girmişsiniz. Bu gerçek yaşınız değilse lütfen onu da düzeltiniz :saygilar:

• Beğen
Tepkiler: Deniz Tanrıverdi
Aramıza ve foruma hoş geldiniz @saygin3433.

Kayıt olurken açıkça belirtildiği üzere forum kuralları nickname kullanmıyoruz. Lütfen Profilinizdeki Kullanıcı Ad-Soyadınızı güncelleyiniz.

Bir de profil kısmına yaş olarak 45 girmişsiniz. Bu gerçek yaşınız değilse lütfen onu da düzeltiniz :saygilar:

merhaba, şu an da kullanıcı adımı değiştirme seçeneğini bana sunmuyor. Yaşım ile ilgili bir yanlışlık yoktur. 45 yaşımdayım.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
merhaba, şu an da kullanıcı adımı değiştirme seçeneğini bana sunmuyor. Yaşım ile ilgili bir yanlışlık yoktur. 45 yaşımdayım.
Pardon verdiğim konuda eski linkler kalmış. Sayenizde fark etmiş olduk. Hemen düzelttim ve profil sayfanızı ben değiştirdim :saygilar: