Merhaba Ben Kubilay , lipo bataryalar üzerine bir proje geliştiriyorum ve ...

İlgi Alanı
Multikopter
Merhaba Ben Kubilay , şu an için bir aydır İstanbul'da yaşıyorum. Lipo bataryalar üzerine bir proje geliştiriyorum . Bu projeyi gerçekleştirmek için herşeyi Manisa'da bırakıp hiç tanıdığım olmadığı halde istanbul'a geldim.
1 Yıldır üzerinde çalıştığım projem kapsamında, lipo batarya deneyimini geliştirmeyi amaçladım ve bazı sorunlara çözüm buldum. Yurt dışında kitlesel fonlama ile satışını gerçekleştirebileceğimi düşündüğüm projemi , İTÜ Çekirdek ön kuluçka programında geliştiriyorum ve İTÜ Big Bang yarı final sürecine hazırlanıyorum. Şu an herşey güzel gidiyor ancak , ilerleyebilmem için bir yatırımcıya ihtiyacım var. Ayrıca 2 hafta sonra gerçekleşecek olan yarı final jürisi de yatırım alamamış girişimleri eleyecekler. Proje detayını anlatmamış olsam da , gerektiğinde sunabileceğim dökümanlarım hazır. Lipo batarya üzerine gelir sağlayan ya da çevresi olan birisi bu konuda bana yardımcı olursa çok sevirim çünkü eğer burda yatırımcı bulamazsam yurt dışında arayacağım ve projemi türkiyede üretemeyeceğim. Önceliğim , her konuda olduğu gibi projemde de vatanım. O yüzden sizlerinizin de fikirlerini bekliyorum.

Adınız / Soyadınız
Bilal Kubilay Keskin
Nereden Katılıyorsunuz
İstanbul
İlgilendiğiniz Model
Hepsi
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
5 yıl Model arabacılık yaptım