Merhaba Ben Erdem...

ERDEMANIL

RC Candır... Helikopter Canandır... İyi Uçuılar...
Arkadaşlar tanıyan tanımayan her keze selamlar...

Uçabilene iyi uçuşlar...
Uçmak isteyene bol şanslar...
Uça mayana iyi çalışmalar...

1 Şubat 1998 doğumluyum kendimi bildim bileli model ve maketlere ciddi bir ilgi duymuşumdur. RC Hobiyi keşfetmem biraz zamanımı aldı daha önceden uçuş tecrüben var bir kaç 35 kanallık helikopterim vardı 500 saati aşkın uçuş sürem var ki bilen bilir 3.5 kanal kelimenin tam manasıyla uçamamak için tasarlanmıştır. Tipik çocuk oyuncağı olduğuna biraz geç uyandım sonuçta al hevesini alamadan kırılsın annenden yenisini iste. Her neyse bu forumdan özellikle çok memnunum üye olmaya karar verdim. Arkadaşlar yeni gelenler bilsin ki çok güzel bir aileye adım atıyorsunuz buralı olan ve kurucular size çok teşekkür ediyorum türklüğün yüzünü ağartıyor bize elinizden gelen tüm yardımları yapıyorsunuz. Şu an konumum uygun değil ama fırsat bulursam buluşmalara geleceğim.

Bunun haricinde söyleye bileceğim pek bir şey yok yıllardır sabrettim ölçtüm biçtim para mı biriktirdim artık ebeveynlerimin etkisinde kalmak zorunda değilim kah ekonomik kah satın alma açısından bu hobi en az gazeteci olmak arzum kadar taze aslında pilotluk isterdim ama hem sayısal dersler can sıkıcı hemde uçmaktan gerçek anlamda korktuğumu ve dışarıdan kontrol etmenin çok daha keyifli olduğunu pc de oynadığım oyunlar vesilesiyle fark ettim.

Böylece kendimi zaten sevdiğim radyo bilgisayar mekanik aksamları yerine kırdığım 3.5 kanal helilerin kitleriyle uğraşırken buldum. Aslında oldukça uzun süre idare ettim modellerimi sonra dedim ki neden akrobasi helikopteri almıyorum ?

Durum Budur...

Tanıştığım ve tanışacağım her kezle şimdiden memnun oldum bu büyük bir ailenin bir parçası olmak büyük bir onur...

Saygılarımla...

Merhaba Ben Erdem...

Hoşgeldin Erdem,

Keyifli forumlar. :saygilar:

Merhaba Ben Erdem...

Aramıza hosgeldin Erdem. İnşallah her şey gönlünce olur ama şu kadarı söyleyeyim SAKIN AMA SAKIN 3.5 heli tecrübene güvenle. 6 kanala geçince tam tersine şu an tecrübe olarak düşündüğün şeyler canını çok sıkacak. Zira 3.5 kanal ile yanlış alışkanlıkların var ve bunları aşman biraz zaman alacak.

Bu nedenle acele etme, bolca sim çalışırken aşağıdaki konuları da adım adım öğrenmeye çalış :RCKolik:

Merhaba Ben Erdem...

Önerinizi diakkete aldım şu an 3. günüm RealFlight 6.5 bulunduruyorum elimde manyak güzel :)

Merhaba Ben Erdem...

Hoşgeldiniz Erdem Bey.

Merhaba Ben Erdem...

Hoşgeldin keyifli forumlar :RCKolik: